Viadukthallens ombygning sættes midlertidig på standby

Viadukthallen Filskov Foto: René Lind Gammelmark

I foråret 2021 blev der i Filskov præsenteret et fælles vækstprojekt med skolerenovering og til- og ombygning af Viadukthallen.

Filskov Friskole har fuld fart på projekter, der forventes en projektopstart i januar 2022.

Derimod er Viadukthallens tidshorisont på til- og ombygning derimod misvilligt blevet udskudt. Det skyldes at Billund Kommune først har sat projektet på anlægsbudgettet i 2025 med et beløb der er langt lavere, end det vi havde håbet på skriver Viadukthallens bestyrelse på Facebook. Det medfører desværre at det oprindelige projekt må sættes på standby i en periode.

Bestyrelsen for Viadukthallen er naturligvis en smule forundrede over politikernes tilbagemelding på projektet, da foreningsliv og frivillighed er mærkesager hos flere partier. Bestyrelsen holder dog stadig panden højt, og håber at politikerne er klar til en ny forhandlingsrunde på den anden side af kommunal- og regionsrådsvalget skriver de.

Bestyrelsen for Viadukthallen skriver endvidere at de anbefaler at støtte Filskov Friskole med donationer og en frivillig hånd. Vi hviler dog ikke på laurbærrene her i Viadukthallen skriver de. Vi er nemlig så småt begyndt en mindre ombygning af cafeteriet, som vi håber at være færdig med inden Lalandia Cup. 

Bestyrelsen for Viadukthallen vil holde borgerne opdateret på facebook, når der er nyt i Viadukthallens til- og ombygning proces.