Michael Jessen: Ny statsautoriseret revisor hos Martinsen

Michael Jessen - PR-Foto

Mange års studier og flere års hårdt praktisk og teoretisk arbejde gik onsdag den 17. november 2021 op i en højere enhed, da Martinsens Michael Jessen (29 år) bestod én af Danmarks længste og mest krævende uddannelser, og nu kan kalde sig for statsautoriseret revisor.

Den mundtlige eksamen og den nye titel som statsautoriseret revisor er for Michael en karrieredrøm, der går i opfyldelse, fordi den åbner døren for mange muligheder som rådgiver for dansk erhvervsliv. Men også fordi den er en vigtig milepæl, som sætter punktum for mange års hårdt arbejde.

Med en opvækst og handelsskole i Grindsted startede Michael i 2011 som revisorelev hos Martinsen Rådgivning & Revision. Derfra har han ved siden af jobbet hos Martinsen bestået HD-R og cand.merc.aud. på Syddansk Universitet i Kolding.

Michael bor i Grindsted og har sit udgangspunkt fra Martinsen på Hedemarken i Grindsted, hvor han reviderer og rådgiver en lang række mindre og mellemstore virksomheder, om hvordan de udvikler deres forretning og skaber sund vækst.

Vi anvender cookies for at sikre at vi giver dig den bedst mulige oplevelse af vores website.
Hvis du vælger ikke at aktivere cookies, fungerer siden ikke optimalt, angiv dit valg til højre.

WeePie Cookie Allow cookie category settings icon

Cookie indstillinger

Nedenfor kan du vælge hvilke typer cookies du vil tillade fra hjemmesiden, klik på "Gem cookie indstillinger" for at angive dit valg.

Funktions cookiesSiden benytter funktions cookies, disse er nødvendige for at siden fungerer.

Analytiske cookiesSiden benytter analytiske cookies, således at vi kan analysere besøg, og optimere hjemmesiden.

Social mediaSiden benytter ikke social media cookies.

ReklameSiden benytter ikke reklame relaterede cookies.

AndreSiden benytter 3 part cookies, bla. til funktionalitet af siden, der bliver ikke gemt personlige informationer.

WeePie Cookie Allow close popup modal icon