Dorthe Storm Nielsen fejrer den 23. november 2021 25-års jubilæum i LEGO Koncernen

Dorthe Storm Nielsen - Foto: LEGO

Dorte Storm Nielsen, Egtved, fejrer tirsdag den 23. november 2021 sit 25-års jubilæum i LEGO Koncernen.

Dorte startede den 1. aug. 1994 som dekoratør elev, i udstillingsafdelingen; en uddannelse der var meget bred, og efterfølgende har åbnet mange døre op for Dorte.

Kort tid efter endt elevtid startede Dorte i et Quick team, et lille team der kunne alt fra bygge LEGO modeller til installation af hele udstillinger. Det førte til at hun senere blev en del af Shows & Event og efterfølgende SMCD hvor hun designede, koordinerede og byggede store og små LEGO modeller og miljøer der indgik i messer, i LEGOLAND parker, og events globalt.

Afdelingen blev senere flyttet til Tjekkiet, hvor Dorte var en del af teamet, der oplærte de nye kollegaer.

Dorte ser en glæde og energi i at designe og ide-generere unikke modeller og udvikle event og lege-oplevelser for børn, i hele processen fra start til slutprodukt. Dette blev hendes fokus i 10’erne. hvor hun ligeledes blev team leder for design afdelingen i en fem-årig periode, hvilket medførte rejseaktivitet til Tjekkiet som del af et globalt lederteam.

I 2015 valgte Dorte at skifte team leder jobbet ud med en design manager specialist rolle, hvor hun de seneste fem år bl.a. har været en stor del af virksomhedens årlige legedag (Play Day), hvor hun sammen med et lille dedikeret team har udviklet og faciliteret lege oplevelser for alle LEGO ansatte globalt med fokus på læring gennem leg.

Dorte har et stort netværk i LEGO Koncernen og er en foretrukken GO-TO person, da hun med sin store erfaring og faglige kompetencer altid har gode ideer og kreative løsninger i ærmet. Ligeledes er hun meget vellidt blandt kollegaer og samarbejdspartnere med sit altid gode humør, og en hjælpsomhed ud over det sædvanlige – om det er fagligt, socialt eller mere privat.

 

Jubilæet fejres ved en lukket reception tirsdag, den 23. november 2021 i LEGO Campus.