Hans Rauff fejrer den 24. november 2021 25-års jubilæum i LEGO Koncernen

Hans Rauff - Foto: LEGO

Hans Rauff, Grindsted, fejrer 25-års jubilæum i LEGO Koncernen, onsdag den 24. november 2021.

Hans’ allerede lange karriere er et billede på en spændende rejse og hans nysgerrighed, åbenhed og passion for digitale produkter. I 1994 startede han i lære som automatik-mekaniker i afdelingen Maskinvedligehold i Bearbejdnings-området (MV-BEA). Efter endt læretid forlod han virksomheden for at læse til datamatiker. Han færdiguddannede sig og efter et kort besøg i en anden virksomhed, vendte han tilbage til LEGO koncernen som webudvikler på LEGO.com. År senere blev han en del af LEGO Universe teamet, hvor han påtog sig Solution Architect rollen som blandt andet bestod i at sikre forskellige afdelingers samarbejde omkring den dengang nye store satsning indenfor online gaming området. 

Vi så igen Hans’ nysgerrighed for nye digitale produkter og samarbejde på tværs, da LEGO House projektet blev startet op. Her påtog Hans sig igen Solution Architect rollen og hans erfaring kom igen i spil i forhold til at få alle systemerne i huset til at spille sammen. I dag driver Hans med stor success udviklingen og systemerne til visning af digitale byggevejledninger i byggeinstruktions appen.

 

Hans er kendt for sin store passion, energi og drive både for produktet og for teamet han arbejder sammen med. Han får ting til at ske og er en dygtig og værdsat sparringpartner med arkitekt mindset for andre på og udenfor teamet. Derudover bidrager Hans til den positive stemning, og er god til at skabe relationer på tværs af teamet, der gør hverdagen sjovere for alle.

 

Hans, tak fordi du er som du er, tak for din positive ånd og den måde du bringer teams sammen på tværs af organisationen. Du har hjulpet med at skubbe virksomheden frem fra mange vinkler, og vi ser frem til at fejre dit 25 års jubilæum,

Vi anvender cookies for at sikre at vi giver dig den bedst mulige oplevelse af vores website.
Hvis du vælger ikke at aktivere cookies, fungerer siden ikke optimalt, angiv dit valg til højre.

WeePie Cookie Allow cookie category settings icon

Cookie indstillinger

Nedenfor kan du vælge hvilke typer cookies du vil tillade fra hjemmesiden, klik på "Gem cookie indstillinger" for at angive dit valg.

Funktions cookiesSiden benytter funktions cookies, disse er nødvendige for at siden fungerer.

Analytiske cookiesSiden benytter analytiske cookies, således at vi kan analysere besøg, og optimere hjemmesiden.

Social mediaSiden benytter ikke social media cookies.

ReklameSiden benytter ikke reklame relaterede cookies.

AndreSiden benytter 3 part cookies, bla. til funktionalitet af siden, der bliver ikke gemt personlige informationer.

WeePie Cookie Allow close popup modal icon