Se de mange billeder: Årets julemarked i Vestermarkskirken er i fuld gang

Foto: René Lind Gammelmark

Lørdag kl. 10 slog Vestermarkskirken på Nymarksvej i Grindsted dørene op til årets julemarked.

På julemarkedet der i år er 10. gang i Vestermarkskirken fik Charley Stephansen og de andre tovholder på julemarkedet overrakt en gave fra Dansk Folkehjælp, som tak fordi de for 10. gang afholder julemarkedet.

Det er en gruppe på ca. 40 frivillige, der igen i år gør det muligt at afholde det traditionsrige julemarked.

Der er åbent fra kl. 10 til 15 og Charley Stephansen håber på at der komme mange på besøg, og gerne spredt ud på hele dagen.

Alle kirkens rum er inddraget til julemarkedet, og selve kirkesalen er indrettet som en hyggelig café hvor man kan købe vafler og den velkendte hjemmelavede oksekødssuppe.

Der er ca. 30 kræmmere der sælger forskellige ting, blandt andet mange kreative hjemmelavede ting. Man kan også købe honning og hjemmebagte julekager.

Der er forskellige gratis aktiviteter for børn, for julemarkedet er for hele familien. 

Julemanden går rundt og spreder julehygge og julegodter hele dagen.

Formålet med julemarkedet er at samle penge ind til julehjælp til børnefamilier. Hvis man ønsker at søge julehjælp kan man gå ind og udfylde en ansøgning på Dansk Folkehjælps hjemmeside (indtil den 30. november).

Netavisen Grindsted var forbi da Julemarkedet åbnede kl. 10, hvor folk stille og roligt begyndt at ankomme til stedet. Der stod også håndsprit på mange af bordene, samt flere steder rundt i lokalerne.

Klik på billederne i galleriet under reklamen for at se dem i stor størrelse (kun pc)