Jacob la Cour Søborg har den 25. november – 25-årsjubilæum i LEGOLAND®

Jacob la Cour Søborg - PR-Foto: LEGOLAND

Jacob startede sin rejse i LEGOLAND som sæsonarbejder i Mad og Drikke-afdelingen, hvor han som 15-årig arbejdede i ´Cafeteriaet´. Senere blev han ansat ved E. Blomberg & Co., som dengang var forpagter af Mad og Drikke-afdelingen i LEGOLAND.

Efter uddannelse og et udlandsophold i England vendte Jacob tilbage til LEGOLAND i 1999. Denne gang i en supervisorrolle hos Mad og Drikke, hvor han også begyndte at opbygge en professionel indkøbsafdeling. Efter et par år blev han afdelingsleder med ansvar for Quickservice, indkøb og Food Safety i LEGOLAND.

I 2005 blev Jacob involveret i Merlin Entertainments’ global procurement, hvor han sammen med kollegaer fra andre Merlin Entertainments-markeder drev de første paneuropæiske indkøbsprojekter i en årrække.

I takt med at LEGOLAND er vokset, har Jacob også arbejdet meget med konceptudvikling og implementeringen af både lokalt udviklede og internationale koncepter i Merlin Entertainments.

Siden 2015 har Jacob haft driftsansvaret for F&B afdelingen i LEGOLAND. Et job med ansvar for flere hundrede medarbejdere og 38 spisesteder. Derfor bruges meget af tiden i dag på forretningsudvikling, planlægning, rekruttering – og ikke mindst dét at være leder og tilgængelig for medarbejderne.

For Jacob er noget af det bedste ved at arbejde i LEGOLAND stoltheden over det produkt og de oplevelser, han er med til at give til gæsterne. Nogle af de bedste øjeblikke for Jacob er, når alting klapper på en velbesøgt dag, og når han kan se sit team løfte i flok.

Når Jacob ikke er i LEGOLAND, nyder han at være sammen med sin kone og to børn, som han bor sammen med i Esbjerg. Her prioriteres familieliv, boligprojekter og en gåtur i skoven eller på stranden på den vindblæste vestkyst.

Jacob la Cour Søborgs jubilæum bliver fejret med en åben reception torsdag den 25. november kl. 11 i restaurant Pirate Ship på Hotel LEGOLAND skriver LEGOLAND i en pressemeddelelse.

 

Vi anvender cookies for at sikre at vi giver dig den bedst mulige oplevelse af vores website.
Hvis du vælger ikke at aktivere cookies, fungerer siden ikke optimalt, angiv dit valg til højre.

WeePie Cookie Allow cookie category settings icon

Cookie indstillinger

Nedenfor kan du vælge hvilke typer cookies du vil tillade fra hjemmesiden, klik på "Gem cookie indstillinger" for at angive dit valg.

Funktions cookiesSiden benytter funktions cookies, disse er nødvendige for at siden fungerer.

Analytiske cookiesSiden benytter analytiske cookies, således at vi kan analysere besøg, og optimere hjemmesiden.

Social mediaSiden benytter ikke social media cookies.

ReklameSiden benytter ikke reklame relaterede cookies.

AndreSiden benytter 3 part cookies, bla. til funktionalitet af siden, der bliver ikke gemt personlige informationer.

WeePie Cookie Allow close popup modal icon