Leif Fabricius besøgte GrindstedArkivet og fortalte om sit liv

Leif Fabricius gæstede GrindstedArkivet - Privatfoto

GrindstedArkivet havde søndag den 21.november inviteret Leif Fabricius til at fortælle om sin tilværelse.

Tilhørerne fik en munter beretning om kulturforskellene, da han som ca. 13-14-årig kom fra Starup til storbyen Grindsted. Han skabte et tidsbillede af miljøer og aktiviteter, som mange ældre Grindsted-borgere kunne nikke genkendende til.

En karriere som journalist blev aldrig til noget og ansættelse i etaten Postvæsenet blev opgivet trods udsigten til tjenestemandsansættelse og dertil hørende pensionsordning. Han blev i stedet  uddannet lærer og underviste i en del år, før han blev involveret i skuespil og revy. Det blev med tiden hans erhverv, og udover egen optræden blev han storleverandør af tekster til mange danske revyer. Han leverede også i lang tid tekster til Finn Nørbygaard.

I 2001 blev han årets revyforfatter, og han var både initiativtager og leder af Esbjerg revyen en del år.

Eftermiddagen blev et bevis på hans ubestridelige fortælletalent. De ca. 75 tilhørere havde en meget fornøjelig eftermiddag skriver GrindstedArkivet i en pressemeddelelse.