WOW PARK vinder børnekulturpris for 2. år i træk

Børn i byen - årets actionoplevelse - WOW Park - PR-Foto

I går uddelte den danske børneguide Børn i Byen for 11. gang Børn i Byen Prisen, hvor børnekulturen hyldes med priser i 17 forskellige kategorier.

Blandt vinderne er den populære lege- og forlystelsespark WOW PARK, der løb med titlen som ”Årets Actionoplevelse” for andet år i træk. Siden 2010 har den danske børneguide Børn i Byen årligt hyldet børnekulturen i hele landet med den anerkendte Børn i Byen Prisen.

I år er prisen blevet uddelt i 17 forskellige kategorier ved et stort awardshow på Dansk Arkitektur Center i København i går søndag den 21. november, herunder ”Årets actionoplevelse” – en pris som den populære lege- og forlystelsespark WOW PARK løber med for andet år i træk.

– Vi er helt ekstremt stolte og glade for at modtage Børn i Byen Prisen for andet år i træk. Den understreger blandt andet, at vi tilbyder nogle aktive oplevelser i naturen, som passer til børnefamiliernes ønsker og behov, og det er vi utrolig glade for, fortæller Jacob Hindhede, CEO og medstifter i WOW PARK, og fortsætter:

– Der skal lyde en stor tak til Børn i Byen, til alle der stemte på os og ikke mindst til alle vores fantastiske medarbejdere, som virkelig har fortjent denne pris med de gode oplevelser, de skaber for vores gæster på hver eneste åbningsdag i sæsonen.

Foruden WOW PARK var Leo’s Legeland, Lalandia, Camp Adventure og Dinos Legeland nomineret i kategorien ”Årets Actionoplevelse”.

Slår besøgsrekord
Prisen som ”Årets Actionoplevelse” kommer i kølvandet på en netop velafsluttet sæson, hvor WOW PARKs parker i Billund og Skjern tilmed har nået besøgsrekorder.

– Prisen som ”Årets Actionoplevelse” er en dejlig afslutning på en sæson, hvor vi på trods af en del COVID-19-udfordringer har slået besøgsrekord med mere end 100.000 gæster på tværs af vores parker. Og selvom corona i øjeblikket ikke ser ud til at være på tilbagegang, er vi optimistiske og glæder os til, at verden forhåbentlig er åbnet mere op til næste år, når parkerne slår dørene op igen den 2. april, slutter Jacob Hindhede i en pressemeddelelse.

Læs mere om Børn i Byen Prisen her