FDF og De Grønne Pigespejdere gentager succes fra sidste år

Foto: René Lind Gammelmark

Julemarked på Torvet i december måned
FDF og De grønne pigespejdere gentager succes fra sidste år, og holder Julemarked på torvet i Grindsted i de fine julehytter, de 4 weekender op til jul. Starter nu på lørdag den 27. november . Hvor der i Julehytterne vil være alt det gode, som mange kender fra vores tidligere julemarkeder.

Det er en fantastisk mulighed, for at være tilstede på torvet i to hytter som Grindsted Handelstandsforening og Billund Kommune stiller til rådighed.

Traditionerne
Der er noget godt og specielt med Ullas brunkager, børnenes pebernødder eller forældrenes Juledekorationer som selvfølgelig fastholdes.

Derfor åbner en julebod med alt det bedste fra tidligere julemarkeder, så tidligere og trofaste gæste ikke skal gå forgæves.

”Det er vigtigt at vi ikke laver for meget om, – men fastholder det vi er kendt for” -udtaler Hanne Lorenz fra Markedsudvalget, og fortsætter – ”derfor er der selvfølgelig brunkager, gløgg, kakao, vafler og juletræer som kan købes til rimelige priser.”

 

Ingen julemarked uden tombola.
En af de vigtige ting ved tidligere Julemarkeder har været en tombola, med flotte gevinster sponsoreret af byens forretninger og virksomheder.

Det gentages selvfølgelig også på torvet sammen med en andedam for børn.

 

Det dufter af jul
Der er god grund til at bevare julemarkedet som en tradition, ikke mindst fordi det er en vigtig økonomisk del af hverdagen i Enghuset.

”Det er dejligt at vi nu kan komme helt tæt på den gode stemning på torvet” siger Hanne Lorenz – ”vi vil gerne være med til at sprede lidt mere duft at jul midt i den glade juletid.” skrier Hanne Lorenz fra spejderne i en pressemeddelelse.