Anni Matthiesen fik onsdag formiddag Ridderkorset

Anni Matthiesen med Ridderkorset - PR-Foto

Venstres Anni Matthiesen er tirsdag blevet udnævnt til Ridder af Dannebrogordenen af Hendes Majestæt Dronningen, da hun den 15. september i år kunne fejre ti års jubilæum i Folketinget for Billund/Vejen-kredsen.

På tirsdagens gruppemøde i Venstres folketingsgruppe fik Anni overrakt Ridderkorset af gruppeformand Karsten Lauritzen. Det vidner om ti spændende år i Folketinget, der har budt på en række forskellige ordførerskaber gennem årene.

Siden valget i 2019 har Anni haft posten som Venstres indenrigs- og kommunalordfører samt turismeordfører. Hun er desuden formand for Folketingets erhvervsudvalg og medlem af Venstres gruppebestyrelse.

Gennem årene er det desuden blevet til adskillige andre ordførerskaber som uddannelses- og forskningsordfører, børne- og undervisningsordfører og socialordfører – og en række delordførerskaber som f.eks. naturordfører, idrætsordfører, ordfører for efterskolerne og de frie skoler, som fortsat ligger Annis hjerte nært skriver Venstre i en pressemeddelelse.

 

Om modtagelsen af Ridderkorset siger Anni Matthiesen (V):
”Jeg er meget taknemmelig for mine nu mere end ti år som repræsentant i Folketinget for mit syd- og sønderjyske ophav, som jeg også den dag i dag kan kalde mit hjem. I mere end ti år har jeg arbejdet for at sikre de bedste muligheder i kredsen, og jeg har løftet rigtig mange lokale sager på Christiansborg – og det vil jeg med stolthed også gøre fremover”.

.

 

Vi anvender cookies for at sikre at vi giver dig den bedst mulige oplevelse af vores website.
Hvis du vælger ikke at aktivere cookies, fungerer siden ikke optimalt, angiv dit valg til højre.

WeePie Cookie Allow cookie category settings icon

Cookie indstillinger

Nedenfor kan du vælge hvilke typer cookies du vil tillade fra hjemmesiden, klik på "Gem cookie indstillinger" for at angive dit valg.

Funktions cookiesSiden benytter funktions cookies, disse er nødvendige for at siden fungerer.

Analytiske cookiesSiden benytter analytiske cookies, således at vi kan analysere besøg, og optimere hjemmesiden.

Social mediaSiden benytter ikke social media cookies.

ReklameSiden benytter ikke reklame relaterede cookies.

AndreSiden benytter 3 part cookies, bla. til funktionalitet af siden, der bliver ikke gemt personlige informationer.

WeePie Cookie Allow close popup modal icon