Anni Matthiesen fik onsdag formiddag Ridderkorset

Anni Matthiesen med Ridderkorset - PR-Foto

Venstres Anni Matthiesen er tirsdag blevet udnævnt til Ridder af Dannebrogordenen af Hendes Majestæt Dronningen, da hun den 15. september i år kunne fejre ti års jubilæum i Folketinget for Billund/Vejen-kredsen.

På tirsdagens gruppemøde i Venstres folketingsgruppe fik Anni overrakt Ridderkorset af gruppeformand Karsten Lauritzen. Det vidner om ti spændende år i Folketinget, der har budt på en række forskellige ordførerskaber gennem årene.

Siden valget i 2019 har Anni haft posten som Venstres indenrigs- og kommunalordfører samt turismeordfører. Hun er desuden formand for Folketingets erhvervsudvalg og medlem af Venstres gruppebestyrelse.

Gennem årene er det desuden blevet til adskillige andre ordførerskaber som uddannelses- og forskningsordfører, børne- og undervisningsordfører og socialordfører – og en række delordførerskaber som f.eks. naturordfører, idrætsordfører, ordfører for efterskolerne og de frie skoler, som fortsat ligger Annis hjerte nært skriver Venstre i en pressemeddelelse.

 

Om modtagelsen af Ridderkorset siger Anni Matthiesen (V):
”Jeg er meget taknemmelig for mine nu mere end ti år som repræsentant i Folketinget for mit syd- og sønderjyske ophav, som jeg også den dag i dag kan kalde mit hjem. I mere end ti år har jeg arbejdet for at sikre de bedste muligheder i kredsen, og jeg har løftet rigtig mange lokale sager på Christiansborg – og det vil jeg med stolthed også gøre fremover”.

.