Hyggeligt julebanko på Billund Bibliotek

PR-Foto: Billund Bibliotekerne

Billund Bibliotekerne gentager succesen fra sidste år, og inviterer endnu engang til en hyggelig aften med julebankospil. Der er selvfølgelig mulighed for at vinde en frossen and, chokolade og kaffe. Sidegevinster er der også!

Vi skruer helt op for julestemningen med skønne julehistorier. I stedet for talopråb er det nemlig udvalgte ord i julehistorierne, som findes på bankopladerne. Der vil også være en lille quiz i løbet af aftenen, hvor man selvfølgelig også kan vinde en præmie skriver Billund Bibliotekerne i en pressemeddelelse.

Kirsten Vagtholm er igen i år oplæser til julebankospillet. Det skal nok blive festligt, og hvad er julen uden andespil?

Prisen er inkl. æbleskiver og kaffe, som man kan hygge sig med undervejs. Arrangementet blev hurtigt udsolgt sidste år, så skynd dig at købe billet.

Det foregår Torsdag den 9. december kl. 19. 00 i Billund Centrets teatersal og deltagelse koster 35,- kr.

Køb billet via bibliotekets hjemmeside: billundbib.dk