Bike Concept er kommet godt på plads og er klar til Black Friday

Michael Tronborg - Foto: René Lind Gammelmark

Den 1. september åbnede Bike Concept i nye lokaler på Trehøjevej i Grindsted.

En god start
Det har været en god start, hvilket jeg også havde forventet fortæller Michael Tronborg, da efterår og vinter er en stille periode for cykelbranchen generelt. Men det er gået fint her, der har været nogle der synes vi er flyttet langt væk, men andre er glade for at vi er kommet tættere på.

Hente og bringe service
Vi henter og bringer stadigvæk din cykel hvis du ikke selv har mulighed for at komme ud med den fortæller Michael Tronborg, der tilføjer, at det ikke er sikkert vi henter den med det samme, men lige så snart vi får tid. Micahel og en mearbejder servicerer og sælger til kunderne i den nye flotte butik.

PostNord Pakkeshop
Michael Tronborg fortæller at butikken stadig er pakkeshop for PostNord, hvilket er blevet taget rigtig godt imod af kunderne i denne del af byen, vi har kunnet mærke at antallet af pakker i vores pakkeshop er vokset siden flytningen.

Er preset på varer til jul
Vi er ligesom mange andre brancher også udfordret på at få varer, vores varer komme hjem i portioner, og vi tør aldrig love hvornår vi får nye varer hjem, for vores leverandører ved det heller ikke fortæller Michael Tronborg. 

Black Friday – black days
Vi holder også en slags Black Friday – uge her hos os. Vi fik lige muligheden for at købe et parti El-cykler, godt nok den samme farve og den samme størrelse, men den har vi et godt tilbud, 30% rabat på cykelhjelme, 20% rabat på reservedele og andre produkter. Vi har også et andet vildt tilbud: hvis du indleverer din cykel til reparation torsdag, fredag eller lørdag, så er der gratis arbejdsløn, så vi håber det er noget kunderne til tage positivt imod

 

Klik på billederne under reklamen for at se dem i stor størrelse

Vi anvender cookies for at sikre at vi giver dig den bedst mulige oplevelse af vores website.
Hvis du vælger ikke at aktivere cookies, fungerer siden ikke optimalt, angiv dit valg til højre.

WeePie Cookie Allow cookie category settings icon

Cookie indstillinger

Nedenfor kan du vælge hvilke typer cookies du vil tillade fra hjemmesiden, klik på "Gem cookie indstillinger" for at angive dit valg.

Funktions cookiesSiden benytter funktions cookies, disse er nødvendige for at siden fungerer.

Analytiske cookiesSiden benytter analytiske cookies, således at vi kan analysere besøg, og optimere hjemmesiden.

Social mediaSiden benytter ikke social media cookies.

ReklameSiden benytter ikke reklame relaterede cookies.

AndreSiden benytter 3 part cookies, bla. til funktionalitet af siden, der bliver ikke gemt personlige informationer.

WeePie Cookie Allow close popup modal icon