Rema 1000 i Grindsted får frisket inventar og farver op

Foto: René Lind Gammelmark

Hos Rema 1000 er håndværkerne i øjeblikket i gang med en mindre opfriskning af inventar mv.

Blandt andet har man malet nogle af væggene i frugt -og grøntafdelingen, der også får nyt inventar. Der bliver sat nyt folie på kølerne, og nogle af baldakinerne får også nyt folie monteret, som f.eks.. ovenover mælkekølerne, hvor farven nu er lyseblå.

Allan Mortensen fortæller, at det er en opdatering de er i gang, med, som alle Rema 1000 butikker får. Der bliver også flyttet lidt rundt på nogle af varerne. Butikken er ikke lukket mens arbejdet foregår, men torsdag den 2. december skal det hele være klar, og der bliver der lavet nogle gode tilbud på Rema 1000’s facebookside.

Baldakinen her blyver foieret med hvid folie – Foto: René Lind Gammelmark

Grøntafdelingen har fået malet to vægge, og der er kommet nyt inventar – Foto: René Lind Gammelmark

Foto: René Lind Gammelmark

Her er det nyt folie der kommer på baldakin over mælkekøleren – Foto: René Lind Gammelmark