Det Konservative Folkeparti’s byrådsgruppe i Billund Kommune har konstitueret sig

Foto: René Lind Gammelmark

Det Konservative Folkeparti i Billund Kommune er en del af konstitueringen af det nye byråd i Billund Kommune!

Som parti fik vi et rigtig godt valg. Det Konservative Folkeparti fik 3 mandater valgt ind i det nye byråd – en fremgang på 2 i forhold til valget i 2017. TAK til alle dem som stemte konservativt i hele Billund Kommune!

Nu skal vi i arbejdstøjet og have gjort noget godt bedre! Derfor har vi valgt at gå med i konstitueringen og pege på Stephanie Storbank som ny borgmester. I et stærkt og frugtbart samarbejde med Venstre og Socialdemokraterne har vi sammensat de nødvendige politiske pejlemærker, der skal føre Billund Kommune trygt gennem den næste byrådsperiode. Pejlemærkerne bærer et tydeligt konservativt aftryk, og er alle formulerede ud fra det fælles selvfølgelige ønske vi tre konstitueringspartier oppebærer, om at sikre en fremtidig vækst og velfærd for hele Billund Kommune, der, qua det stærke perspektiv, vil sikre et holdbart fundament langt ind i fremtiden.

Vort udgangspunkt ifm. konstitueringsforhandlingerne har været, at vi nu ønsker, at træde ind i maskinrummet hvor den fremtidige politik skal udformes, og den deraf følgende retning skal sættes for Billund Kommune. Mulighederne har vi, og vi er os yderst bevidste om, at de forpligtiger.

Vi lovede vores vælgere i 2017, at vi ikke ville sætte os i et hjørne og surmule. Og det gjorde vi heller ikke, men søgte den indflydelse vi som parti kunne få. På samme måde lovede vi vores vælgere ved dette valg, at vi ville søge indflydelse, og samtidig ville sikre en borgerlig ledet kommune. Det har vi opnået ved denne aftale!

Vil glæder os til at arbejde for at gøre Billund Kommune til HELE familiens rigtige valg gennem HELE livet, Vi er borgerlige stemmer der arbejder! skriver partiet i en pressemeddelelse.

I forbindelse med konstitueringen har vi fået fordelt følgende poster:

Økonomiudvalget: Lars Hansen

Børne- og Familieudvalget: Jeppe Lindbjerg Fuglsang

Voksenudvalget: Allan Munk Nielsen