Poul Erik Bitsch vandt powershopping for 10.000 kr

Her annkommer Flemming Elbæk sammen med Poul Erik Bitsch og hans kone Marianne til Expert - Foto: René Lind Gammelmark

I butikkerne der var med i Black Friday arrangementet, kunne man få en kupon man skulle udfylde med navn, alder og telefonnummer. Kuponen skulle afleveres i en hvid postkasse på torvet inden kl. 20.55 fredag aften, hvor vinderen blev udtrukket. Præmien var Powershopping i en time for 10.000 kr. i Grindsted Handels medlemsbutikker. Vinderen skulle være til stede på torvet ved udtrækningen.

Poul Erik Bitsch og hans kone Marianne var klar til at tage med Flemming Elbæk på powershopping, og de havde da også bestemt at hvis det var dem der vandt, så skulle de en tur ud til Expert på Trehøjevej.

Her havde de tænkt på at de måske skulle have en ny mobiltelefon, et nyt tv, eller måske en ny vaskemaskine eller tørretumbler.

Vel ankomet til Expert blev de guidet rundt i butikken af Kim Skjold Pedersen, der forklarede dem om mulighederne ved de nye Iphones.  Poul Erik mente ikke han selv skulle have en ny telefon, men Marianne måtte få en ny, og så kunne han få hendes gamle.   Herefter gik de videre hen og så på forskellige tv modeller, og det endte med at de fik købt et nyt TV, en ny Iphone, med cover, panzerglas og hurtiglader.

Telefon og tilbehør fik de med sig hjem med det samme, og tv apparatet ville de hente i butikken på mandag.

Det hele tog lige omkring 40 minutter.  Tillykke til vinderne af årets Powershopping.

 

Klik på billederne i galleriet herunder for at se dem i stor størrelse (kun pc)