Den 2. december kan René Ringive fejre 25-års jubilæum i LEGOLAND Billund

René Ringive - PR-Foto: LEGOLAND

Med en fortid som elev i LEGOLAND Garden, en opvækst i Billund og en mor som pensioneret LEGO medarbejder, faldt det ret naturligt, at René skulle have sin daglige gang i LEGOLAND.

René startede sin karriere i LEGOLAND i 90’erne, hvor han i højsæsonen arbejdede som fejer, og senere blev han ansat som aktivitetsmedarbejder i både DUPLO Land, Piratland og ved det gamle Minetog i LEGOREDO TOWN. Efter et par år som sæsonmedarbejder fik René tilbudt en fast stilling, hvor han i sommerhalvåret stod ved aktiviteterne, og når sæsonen gik på hæld, var hans primære opgave at vedligeholde og istandsætte Minetoget, så det blev klar til endnu en sæson.

Med tiden gik det op for René, at han trivedes bedst i de opgaver, der handlede om at skrue og vedligeholde. Så han blev glad den dag tilbage i 2011, hvor han fik tilbudt at komme ned i MINILAND og hjælpe med klargøringen – så glad, at han har været i stillingen som tekniker lige siden.

I dag nyder René stadig at kunne holde MINILAND kørende sammen med resten af teamet. Det næste store projekt, der står for døren, er opgraderingen af Tysklands-området, hvor han blandt andet har ansvaret for at trække ledninger og lave nye vejbaner.

For René er noget af det bedste ved at arbejde i LEGOLAND den særligt gode atmosfære blandt kollegerne og den originale LEGOLAND stemning, som han også mindes fra sin barndom. Det gør indtryk på René, at han nu selv kan være med til at imponere børnene i parken, som han selv blev det, da han var barn – og det sker da også til tider, at gæsterne får en lille røverhistorie med på vejen.  

Når René ikke er i LEGOLAND, nyder han tilværelsen med sin kæreste, som han bor sammen med på en nedlagt gård lidt uden for Billund. På gården holder René af at rode rundt med sine gamle biler – særligt Volkswagen Bobler, som han sætter i stand og drøner rundt i ude på landet. Musikken har også en særlig plads hos René, som tidligere har spillet trommer og nu guitar i ny og næ.

René Ringives 25-års jubilæum bliver fejret med en åben reception torsdag den 2. december kl. 11.00 i Multihuset på Hotel LEGOLAND.