IFF modtog Billund Kommunes Sociale virksomhedspris “Rødder og Vinger”

Robert Terkelsen (v) Formand for Voksenudvalget i Billund Kommune til venstre og til højre IFF fabrikschef Martin K Madsen - Foto: René Lind Gammelmark

Af Marianne Thorø

Virksomheden IFF i Grindsted tager et kæmpe socialt ansvar for beskæftigelsen i Billund kommune. Det blev slået fast med syvtommer søm, da fabrikschef Martin K. Madsen i dag på virksomhedens vegne modtog årets Rødder og Vinger pris fra Billund kommune.

Robert Terkelsen (v) Formand for Voksenudvalget i Billund Kommune – Foto: René Lind Gammelmark

– I har her på virksomheden været specielt dygtige til at få flere i arbejde – samtidig har I også taget et særligt ansvar overfor de unge mennesker, som har brug for ekstra støtte og lidt længere tilløb, inden de kan komme i lære. Dét hensyn viser I de unge og I belønner dem med en læreplads, når de er klar til det. Generelt tager I et stort socialt ansvar og fra kommunens side er vi glade for det hensyn I taget til de borgere, der er på kanten af arbejdsmarkedet. I er gode til at hjælpe dem med at komme i et praktikophold, hvilket tit er det første, vigtige skridt mod et fast arbejde, lød de rosende rod fra formanden for Voksenudvalget i Billund kommune, Robert Terkelsen i sin begrundelse for at tildele IFF Grindsted prisen.

IFF Fabrikschef Martin K. Madsen – Foto: René Lind Gammelmark

Og fabrikschef Martin K. Madsen kvitterede med en dybfølt tak for prisen:

– Det varmer at blive påskønnet for det man laver, indledte Martin K. Madsen og påpegede at socialt ansvar er mange ting.

– Jeg vil specielt gerne sætte fokus på det sociale ansvar, der må og skal findes mellem kolleger. Den type sociale ansvar, som i realiteten er en forudsætning for at vi kan lykkes. På fabrikken her har vi tradition for at en afdeling langt hen af vejen selv finder løsninger, hvis der eksempelvis i en periode, er en kollega, der ikke kan arbejde på natholdet eller har andre begrænsninger i dagligdagen. Det er en indstilling, der gavner alle, og det betyder at der er plads – også selv man i en periode ikke er 100 pct, lød det fra Martin K. Madsen.

Foto: René Lind Gammelmark

Vi anvender cookies for at sikre at vi giver dig den bedst mulige oplevelse af vores website.
Hvis du vælger ikke at aktivere cookies, fungerer siden ikke optimalt, angiv dit valg til højre.

WeePie Cookie Allow cookie category settings icon

Cookie indstillinger

Nedenfor kan du vælge hvilke typer cookies du vil tillade fra hjemmesiden, klik på "Gem cookie indstillinger" for at angive dit valg.

Funktions cookiesSiden benytter funktions cookies, disse er nødvendige for at siden fungerer.

Analytiske cookiesSiden benytter analytiske cookies, således at vi kan analysere besøg, og optimere hjemmesiden.

Social mediaSiden benytter ikke social media cookies.

ReklameSiden benytter ikke reklame relaterede cookies.

AndreSiden benytter 3 part cookies, bla. til funktionalitet af siden, der bliver ikke gemt personlige informationer.

WeePie Cookie Allow close popup modal icon