DM-hattrick af Siv

Siv Bertelsen øverst på præmieskamlen sammen med sølvvinderen fra Bagsværd og bronzevinderen fra Esbjerg - Privatfoto

Gør coronaåret 2021 til Hedens bedste i årtier
Med årets tredje DM-guld af lige så mange mulige i weekenden – det fjerde til Heden i alt i år – gjorde Atletikklubben Hedens nybagte U18-landsholdsatlet, den kun 14-årige Siv Bertelsen, coronaåret 2021 til klubbens mest succesrige i årtier.

Efter sit dobbelte DM på 1.500 & 3.000 m ved ungdoms-DM i september scorede Siv hattrick ved også at vinde DM i cross for 14-15 årige piger. Det skete på en krævende, kuperet og ret blød tur i tykt græs på Korsørs smukke golfbane. Siv brugte 16.08 min på de fire km & vandt med hele 17 sekunder ned til sølvet. Efter første runde havde hun opbygget et forspring på næsten 80 m, som hun kørte sikkert hjem i løbets anden halvdel.

Foruden Sivs tredobbelte DM-guld vandt Christian Reusing DM i trespring for 16-17 årige ved ungdoms-DM i september.

Siv blev i oktober optaget i Dansk Atletiks U18-bruttolandsholdstrup og har allerede deltaget i sin første landsholdstræning.

Landstræner til talentræning i Grindsted
På mandag er Heden vært for Talentcenters Syds månedlige fællestræning. Talentcenter Syd er Dansk Atletiks nye satsning på de største mellem- & langdistanceløbere blandt atletikungdommen i Sydjylland. I forbindelse med den halvanden time lange fællestræning lægger mellem- & langdistanceløbernes landstræner, Kersti Jakobsen, vejen forbi Hedens klubhus – & løber selv med ud i Grindsteds gader