Johnny Frøsig Rasmussen fejrer 25-års jubilæum på IFF den 9. december 2021

Johnny Frøsig Rasmussen - PR-Foto: IFF

Johnny Frøsig Rasmussen, Forsyningsafdelingen, IFF (tidligere DuPont Nutrition & Biosciences), Grindsted, kan fejre 25-års jubilæum den 9. december  2021

 

Johnny blev ansat i 1996 i afdelingen for bygningsvedligehold og var der de første 8 år, hvorefter han søgte over i Forsyningsafdelingen. En afdeling, hvor Johnny stadig er ansat i og en afdeling, der i dag også er miljøafdeling.

De sidste 17 år har Johnny således været en fast del af Forsyningsafdelingen og har dermed været med til at udvikle og optimere driften af afdelingen. Der er sket mange forandringer gennem årerne fra Danisco til IFF i dag. Én af de større forandringer er omlægningen til en mere bæredygtig produktion. Fra at fyre med kul til i dag at fyre med flis. Johnny bidrager altid med godt humør og har nemt ved at tale med alle.  

Johnny er vellidt blandt kollegaerne og har i en periode også påtaget sig hvervet som tillidsmand for gruppen.

 

Jubilæet fejres torsdag den 9. december 2021 med en reception kl. 09.30, samt efterfølgende frokost for familie, venner og kollegaer.