Ny koncert med Michael Falch

Koncerten med Michael Falch og DÉT BAND den 20. november blev aflyst pga. covid-19 smitte. Nu er en ny koncert på plads, men denne gang klarer Falch ærterne solo.

I en tætpakket kalender er det lykkedes at finde en ny dato til en solokoncert med Michael Falch. Godt nok den 3. marts 2023, men efter halvandet år med rykkede koncertdatoer pga. covid-19, var det en løsning, man valgte at nikke til i MAGION.

”Vi havde naturligvis set frem til en koncert med Michael Falch og DÈT BAND, men vi må også være realistiske. Musikerne og Michael Falch er bookede langt ud i fremtiden, så hellere få en arrangeret en af Michael Falchs roste solokoncerter end snyde publikum for en fantastisk oplevelse”, forklarer eventmanager Mads Søbye Helbo.

Solo-koncerter med Michael Falch er berømmede for deres vekslen mellem stærke livshistorier og løssluppen intensitet. Michael Falchs katalog af sange har deres eget kapitel i den store danske sangskat. Slå op under ”Mød mig i mørket”, ”I et land uden høje bjerge”, ”Superlove”, ”Ud af mørket” og ”Den eneste i Verden” vækker genklang i danske ører.

Michael Falch har gennem årene udviklet sig til et fænomen, der går sine egne veje i dansk rock ved konstant at variere sit kunstneriske udtryk. Han har altid haft et meget trofast publikum – et publikum, der har været støt voksende siden 2017, hvor Michael Falch medvirkede i Toppen af Poppen og i 2018 udsendte sine ungdomserindringer ”Til grænsen”.

Falch har aldrig været bedre og demonstrerer igen og igen, at han også alene på scenen kan få enhver sal til at grine og græde, synge og gynge.

Billetkøbere til den aflyste koncert kan beholde billetterne og få adgang til solokoncerten den 3. marts 2023. Det vil også være muligt at få refunderet billetprisen for billetter frem til den 22. december. Billetkøbere der ønsker en refundering skal holde øje med en e-mail fra MAGIONS billetpartner Ticketmaster – husk også at kigge i spam-filteret, lyder opfordringen fra MAGION i en pressemeddelelse.