Yrsa Krogh fejrer onsdag den 8. december 25-års jubilæum i LEGO Koncernen

Yrsa Krogh, Billund, fejrer onsdag den 8. december 2021, 25-års jubilæum i LEGO Koncernen.

Yrsa blev i april 1996 ansat i en midlertidig stilling i A/S Modulex som operatør. Året efter blev Yrsa ansat i LEGO System A/S i en midlertidig ansættelse i dekoreringsafdelingen som senere på året ledte til en fastansættelse. Yrsa blev i denne periode udlånet til områder i pakkeriet og var altid klart til at give en hånd med hvor det krævedes. Yrsa var en fast medarbejder i dekoreringsafdelingen frem til lukningen af Højmarksvej. I forbindelse med nedlukningen af Højmarksvej blev Yrsa i 2014 ansat i Processing Qualification hvor hun, grundet hendes store indsigt og engagement har været en nøgleperson i indkøring af nyhedsdekoreringer siden da.   

Yrsa er en værdsat kollega og team player. Hun er arbejdsom, flittig og har en imponerende drivkraft. Hendes indsigt i dekoreringsteknik gør hende til en nøgleperson, specielt ved oplæring af nye medarbejdere og når nyt udstyr skal indkøres. Yrsa er ærlig og ofte foregangskvinde ved nye opgaver, som sikrer at disse bliver drøftet i teamet og løst på bedste vis. Dette er blot nogle af de mange kvaliteter som Yrsa indeholder der gør hende til en meget værdsat medarbejder i afdelingen.