Der var mange der var til afskedsreception for Borgmester Ib Kristensen

Jytte og Ib Kristensen - Foto: René Lind Gammelmark

Fredag eftermiddag kl. 13 blev der  holdt afskedsreception for Billund Kommunes Borgmester, Ib Kristensen der i mandags fyldte 70 år. Til nytår stopper han som Billund Kommunes Borgmester, og i den anledning blev der afholdt reception i MAGION.

Blandt gæsterne var Varde Kommunes borgmester Erik Buhl, Vejle Kommunes Borgmester Jens Ejner Christensen. Derud over var mange både borgere , politikere, samarbejdspartnere, venner mv. der var mødt op i MAGION.

Der var også flere der holdt taler, blandt andet Per Nyhus, Jens Ejner Christensen og kommunaldirektør Ole Bladt-Hansen.

Se flere billeder fra receptionen i galleriet herunder (klik på dem for at se dem i stor størrelse – kun pc)