Jan Gintberg: Død eller leende ?

Jan Gintberg - PR-Foto

Danmarks altfavnende comedy-enspænder Jan Gintberg er tilbage i MAGION den 24. september 2022. Efter at have medvirket i flere populære tv-programmer på DR er Gintberg tilbage live på scenen.  

Improvisationens og de skæve betragtningers mester er på vej til MAGION med tiltrængt håb, latter og absurditeter fra det levede liv! Sidst vi mødte Gintberg på scenen i MAGION var i 2018, hvor han redede verden (med ét blødt D). Nu er han tilbage med humor og et vigtigt budskab skriver MAGION i en pressemeddelelse.

– ”Jeg betragter det som min livsopgave som komiker at minde folk om at grinet er et ret unikt smøremiddel vi mennesker har udviklet. Efter en af de mere triste og langstrakte perioder i historien, er det tid til at vi kommer ud af ekkokamrene og vælger mellem latteren eller et forholdsvis trist liv i sort/hvid,” siger Jan Gintberg og fortsætter:

– ”Jeg har set og oplevet nok til, at jeg med sikkerhed kan sige, at det er ligeså fint at forsøge at finde glæde i alt livets galskab fremfor at sætte sig til at krepere med hængende mundvige.

Og nu må I have mig undskyldt. Jeg har piller der skal spises”, siger Gintberg fra sin træningslejr et hemmeligt eksotisk sted – nærmere betegnet en garage i en forstadskommune i Danmark.

”Jan Gintberg er en af den danske comedyscenes absolut mest populære komikere. Det ved vi fra Gintbergs tidligere shows i MAGION og derfor tøver vi aldrig med at sige ja, tak til en komiker af hans kaliber”, fortæller eventmanager i MAGION, Mads Søbye Helbo, og tilføjer. ”Efter 2 år med flyttede koncerter og shows, mundbind og coronapas ser vi meget frem til at give publikum en fantastisk oplevelse”.

Død eller Leende er et stærk satirisk og personligt show. Om at huske ikke kun at overleve men også leve imens man overlever. Inklusive bizarre afstikkere til alt fra magtliderlig frugt, Glyngøre håndsprit, presse, politik, procenter, privilegieblindhed og andre ting med ’p’. Og så er der jo gudskelov blevet en del mere at tale om i den evige og nu også hidsige polokamp mellem kønnene.

– ”Som min kloge moster altid siger: ’Kvinder er fra Venus og mænd er fra centerpubben…’ Det er klart, vi bliver nødt til at kunne grine af vores forskelligheder for overhovedet at kunne holde hinanden ud”, slutter Gintberg endelig iklædt tidens tern og tophue.

Billetterne er sat til salg og kan købes via ticketmaster.dk eller i MAGION.