Se de mange billeder: Onkel Rejes Julefis fik fyldt torvet med børn søndag eftermiddag

Foto: René Lind Gammelmark

Søndag kl. 13 var Onkel Reje klar til at underholde børnene på Torvet i Grindsted.

Onkel Reje lavede nemlig julefis, og det var tydeligvis noget de mange fremmødte børn godt kunne lide.

Onkel Reje havde blandt andet en helt speciel stol med på scenen, og det der efterfølgende skete fik børnene til at måbe. Onkel Reje er kendt fra Ramasjang, og han lavede sjov med julen, der blev sunget og fyret krudt af.

Der var også en pige der blev spurgt om ikke hun kunne komme op på scenen og hjælpe Onkel Reje, og hun skulle blandt andet fortælle hvad de i hendes familie fik at spise til jul. Onkel Reje mente at man godt kunne få en hotdog til jul, men det mente Onkel Rejes assistent så absolut ikke. Hun havde nogle forskellige kort, med juleretter på, og pigen der kom på scenen trak et kort, hvor det så var en burger der var julemad, her blev Onkel Reje lidt forarget, for når en burger kunne være julemad, så måtte en hotdog da også kunne være julemad, men hans assistent sagde nej. Inde i burgeren lå en jule cd med Onkel Reje, som pigen fik med sig hjem som tak for hjælpen på scenen.

Onkel Reje havde også bamse med på scenen, sagde han, men det var faktisk Kylling fra Bamses Billedbog, der også har været vist på TV.Kylling sprøjtede vand på de børn der var nærmest scenen.  Onkel Reje ville have den skudt ud af et kanonrør, og lavede sjov med børnene, men da kanonen blev fyret af, var det ikke kylling men konfetti der blev skudt ud over børnene.

Herefter sang Onkel Reje igen en sang, og da showet var næsten færdigt, skulle Onkel Rejes assistent optræde med hula hop ringe.

Efter showet kunne børnene få lov til at få taget billeder med Onkel Reje og hans assistent.

 

Klik på billederne i galleriet herunder for at se dem i stor størrelse (kun pc)