Centerrevision Billund bliver en del af Beierholm

Svend Aage Stolten - Foto: Hugo Sørensen, Billund Photo

Svend Aage Stolten har pr. 1. december indgået samarbejde Beierholm.

Vi er glade for at kunne fortælle, at Centerrevision Billund nu bliver en del af Beierholm, Statsautoriseret Revisionspartnerselskab.

Hvad betyder det for dig som kunde?
Det betyder først og fremmest, at du får en stærk samarbejdspartner i det daglige. Du vil fortsat blive betjent og rådgivet af de samme medarbejdere, herunder undertegnede’ Derudover vil vi kunne trække på et stærkt bagland af specialister. Beierholm har Danmarks største skatteafdeling med fokus på ejerdrevne og mindre og mellemstore virksomheder samt særlige kompetencer inden for forretningsudvikling, branchespecifik rådgivning, digitalisering og meget andet. som kunde vil du derfor få det bedste fra to verdener.

Vi sikrer dit behov for nærværende og lokal rådgivning
Hos Centerrevision Billund lægger vi stor vægt på at yde nærværende rådgivning, der er lokalt forankret – men som samtidig har et bredt udsyn, både på landsplan og internationalt. Ved at
indtræde i Beierholm sikrer vi, at du også fremadrettet har en samarbejdspartner, der altid er tæt på, og som du altid kan kontakte.
Beierholm gør det desuden let for mindre og mellemstore virksomheder at få taget hul på digitaliseringen. Med en egenudviklet online service, der letter den økonomiske administration i
virksomheden, får du mulighed for at få en lettere hverdag og mere tid til kerneforretningen.

Det gør alt sammen, at Beierholm er den helt rigtige samarbejdspartner for os, og vi glæder os til fremtidens opgaver Beierholms værdier ligner vores

Vores valg af Beierholm som fremtidens samarbejdspartner er sket efter grundige overvejelser. lkke alene er kvalifikationer og kompetencer i top hos Beierholm, men også de bløde værdier såsom et positivt menneskesyn, en god, personlig betjening af kunder og støtte til medarbejdernes faglige og personlige udvikling har været vigtige for os. Blandt andet er Beierholm flere gange blev kåret som en af Danmarks bedste arbejdspladser og ligger desuden i top i revisionsbranchens uvildige kundetilfredshedsu ndersøgelse.

Vi ser frem til, at vores gode samarbejde vil fortsætte, også under nyt firmanavn’ Har du spørgsmål eller behov for yderligere oplysninger, er du altid velkommen til at kontakte os skriver Svend Aage Stolten i en pressemeddelelse.

Adressen bliver fremover Damhaven 5D, Vejle og Svend Aage Stolten kan kontaktes på telefon 75534510 og mail sst@beierholm.dk

Jeg vil gerne samtidig benytte lejligheden til at takke for det gode samarbejde gennem årene, ønske alle en Glædelig Jul samt et Godt og lykkebringende nytår og ser frem til at fortsætte det gode samarbejde i det nye regi slutter han.