Claus Bæktoft fejrer onsdag den 15. december 25-års jubilæum i LEGO Koncernen

Claus Bæktoft - PR-Foto: LEGO

Claus Bæktoft, Vejle, fejrer onsdag den 15. december 2021, 25-års jubilæum i LEGO Koncernen

 Claus Bæktoft blev ansat 13. maj 1996 som operatør på aftenhold i pakkeriet på Rugmarken. Claus har fulgt med pakkeriet rundt i Billund, først på Kløvermarken og i 1999 blev det Højmarksvej, hvor pakkelinjen blev passé. I 2002 flytter Claus igen med pakkeriet til Rugmarken, og i 2007 bliver Claus jobtræner, hvilket gav muligheden for en tur til Mexico i 2009 for at hjælpe med at indkøre pakkelinjer, samt træning af nye kollegaer. Januar 2015 tager Claus et markant jobskifte til støberiet på Kornmarken; her arbejder Claus på aftenhold i modul 10-11-12 frem til i dag. Kort efter sin ankomst til Kornmarken starter han på voksenlærling-uddannelsen som plastmager og afslutter flot i 2017. Alle 25 år i LEGO Koncernen har Claus arbejdet på aftenhold, hvor han gennem mange år har påtaget sig roller som både EHS- og tals- repræsentant i pakkeriet og senere i støberiet, hvilket virksomheden har haft stor gavn af.

Claus er en meget stabil medarbejder, der med sit milde væsen er meget vellidt blandt kollegaer; altid meget fleksibel og hjælpsom også på tværs af skift, hvor Claus altid forstår at få det bedste ud af samarbejdet med alle.