Marianne Kaltoft fejrer torsdag den 16. december 40-års jubilæum i LEGO Koncernen

Marianne Kaltoft - PR-Foto: LEGO

Marianne Kaltoft, Grindsted, fejrer torsdag den 16. december 2021, 40-års jubilæum i LEGO Koncernen.

Marianne blev i 1980 ansat som operatør i det daværende pakkeri på Kløvermarken, hvor forskellige pakke opgaver varetages frem til 1994. Her overflyttes Marianne til det nye pakkeri på Rugmarken og det er fortsat pakke opgaver der arbejdes med.

I årene 2003 til 2006 er Marianne ansat i sortiments pak hvor LEGO æsker pakkes i forskellige setup, så de præsenterer sig godt overfor kunden. I dette tidsrum uddanner Marianne sig også til industri operatør.

Januar 2007 overflyttes Marianne til varemodtagelsen på Rugmarken og flytter senere med til Højmarksvej, da Rugmarken lukkes ned.

Her er Marianne i varemodtagelsen/færdigvare lageret frem til 2014 hvor hun overflyttes til Kornmarken og KOM Raw Material hvor hun fortsat er ansat.

De primære arbejdsopgaver er fortsat varemodtagelse og læsse/losse opgaver på de forskellige lagre både interne og eksterne lagerlokaliteter.

I en del år har Marianne varetaget rollen som sikkerhedsrepræsentant i området og er også engageret i personaleforeningen, hvor kasserer jobbet passes.

Marianne er blandt kollegaer kendt som en rolig og omgængelig person man altid kan komme til hvis der er brug for hjælp eller et godt råd.