Ugens Film i Grindsted Kino – Uge 50/2021

Ugens FilmFoto: René Lind Gammelmark

I uge 50 viser Grindsted Kino følgende film

 

House of Gucci – vises fra den 13. til og med 15. december.
Da Patrizia Reggiani, en outsider fra beskedne kår, gifter sig ind i Gucci-familien, skaber hendes uhæmmede ambitioner store konflikter i familieimperiet. Det udløser hurtigt en hensynsløs spiral af forræderi, dekadence, hævn og i sidste ende … mord.

PR-Foto

West Side Story – vises fra den 13. til og med 19. december.
To rivaliserende gadebander i New York går under navnene The Jets og The Sharks. Tony er bedste ven til bandelederen hos The Jets, og Marias bror styrer The Sharks med hård hånd, men hvad sker der, når forelskelsen bryder løs hos to, der er vant til at være hinandens mest indædte fjender?

PR-Foto

 

Familien jul og nissehotellet – vises den 18. og 19. december
Liv er i starten af 20’erne og arbejder på familiens gartnergård i provinsen, da hun helt uforberedt forelsker sig i den kaotiske og eventyrlige Andrea, der midlertidigt er flyttet ind en campingvogn i sin onkels æbleplantage. Da tingene samtidig tager en højst uventet drejning i familien, må Liv én gang for alle finde ud af, hvem hun er, og hvor hun hører til, og at kærlighed og familie kan se ud på mange måder.

PR-Foto

Krummerne –  det er svært at være 11 år – vises den 18. og 19. december (Premiere den 18. december)
Krumme finder nogle gamle Kim-bøger på loftet, som han sluger råt, og han bliver inspireret til at starte sit eget detektivbureau med sin ven Tom. Da forbryderne, Tina og Jeff, stjæler Anastasia-diamanten fra Nationalmuseet, ser Krumme sin chance: At fange forbryderne for at vinde Yrsas hjerte. Men det går ikke så let som i Kim-bøgerne, for det er nemlig svært at være 11 år, når man også vil vinde Yrsas kærlighed.

PR-Foto