NORMAL åbner i Billund i 2022

PR-Foto: Normal

NORMAL er en danskejet detailkæde, der sælger helt normale varer til unormale priser. Sortimentet omfatter blandt andet kendte mærkevarer inden for hudpleje, tandpleje, shampoo, makeup og rengøring. Kæden har nu mere end 350 butikker i Danmark, Norge, Sverige, Holland, Frankrig og Finland. Og der er flere på vej skriver Normal i en pressemeddelelse.

Nu er turen kommet til Billund, hvor der venter kunderne en helt særlig butiksoplevelse. Den nye butik i Billund står klar til åbning i efteråret 2022.

Kendte og ukendte mærker – altid til faste lave priser
NORMAL er meget mere end faste lave priser på kendte mærkevarer. Målet er nemlig, at det altid skal være en ny og unik oplevelse at besøge en af kædens butikker. Også selvom det kun er en uge siden, man sidst var forbi butikken. Derfor er der i NORMAL – ud over det faste sortiment af kendte mærkevarer – hele tiden løbende udskiftning på hylder og podier, så der altid er nye varer at finde og udforske. Butikslabyrinten inviterer til at gå på skattejagt blandt de mange spændende varer fra kendte og ukendte brands, og der vil altid vente en overraskelse rundt om det næste hjørne.

“Vi sælger mærkevarer inden for make-up, husholdningsartikler, personlig pleje og en lang række basisvarer, som mange mennesker allerede kender og bruger på badeværelset, i køkkenet og til rengøring. Mærkerne omfatter fx L’Oréal, Gillette, Colgate og Ajax, og vi sælger varerne til faste lave priser, der ofte vil være lavere end den generelle markedspris”, forklarer Lars Bjerring, Country Manager.

“Vores mål er, at du som kunde får en unik oplevelse, hver gang du besøger en af vores butikker. Derfor får vi, udover det faste sortiment, hele tiden nye varer hjem – også fra spændende brands, som du kun finder i NORMAL. Faktisk får vi ca. 100 nye varer i butikkerne hver eneste uge, og det gør, at der altid er noget nyt og spændende at finde i butikken”, fortsætter Lars Bjerring.

Kæmpe åbningsfest
Når dørene slås op til en ny butik, sker det altid med et brag af en åbningsfest, og åbningen i Billund i 2022 bliver ingen undtagelse: Kunderne kan her se frem til masser af events, konkurrencer, goodie bags – og masser af god stemning!

“Vi glæder os altid til at give kunderne en rigtig god oplevelse – ikke mindst på åbningsdagen. Til butiksåbninger er der altid fest og farver, og det er overvældende at møde de mange positive og glade kunder. Vi ser frem til at kunne føje Billund til listen over danske NORMAL-byer”, siger Lars Bjerring. ”

Det er KIRKBI, der står for opførelsen af Normals kommende butik på Butikstorvet, og her ser man frem til at byde Normal velkommen som en del af butiksfællesskabet i midtbyen.

”Vi glæder os til at byde NORMAL velkommen til Billund, når sidste etape af Butikstorvet står færdigt til næste efterår. Vi ved, at mange borgere og butiksdrivende har været interesserede i at få NORMAL til byen, og vi tror på, at det kan bidrage til at gøre midtbyen endnu mere attraktiv både for de handlende og for de øvrige forretninger”, siger global ejendomschef i KIRKBI, Steen Pedersen.

Fakta om NORMAL

  • NORMAL har mere end 100 danske butikker.
  • Blandt varerne finder man hårpleje, hudpleje, husholdningsartikler, kosmetik, konfekture, drikkevarer mm.
  • Udvalget omfatter mere end 4.000 varenumre, og der er altid et stort fast sortiment af varer. Derudover suppleres der løbende med nye produkter.
  • NORMAL åbnede sin første danske butik i april 2013.
  • I dag består kæden af mere end 350 butikker i seks lande.
  • Kæden forventer at åbne flere butikker i Danmark i de kommende år.
  • Følg med på facebook.com/NORMALDanmark.
  • Besøg websitet på normal.dk.