Lørdag var der reception i Dr. Hansens Hus

Foto: Johnny Madsen, jmd.dk
Lørdag fra 11 til 12.30 var der reception i Dr. Hansens Hus, det ældste hus i Grindsted, der fylder 175 år og i samme anledning blev Jubilæumsbogen ”Dr. Hansens Hus – En oase i byen” udgivet, bogen er sat sammen af Jeremy Watts og udgivet af Dr. Hansens Venner.
 
Bogen kunne købes og signeres af forfatteren ved receptionen.
 
Bogen kan efterfølgende købs hos Bog & Idé/Legekæden i Grindsted for 149,95 kr.
 
Dr. Hansens Hus var områdets første embedslægebolig fra 1846 til ca. år 1900, hvor det blev privat for efterfølgende blev brugt til udstillingsbygning for Grindsted Museum. I dag er huset et lille kulturcenter med tilhørende have, der er åbent for byens borgere. Driften forestås af ejeren, apoteker Lene Brandstrup, men husets daglige liv og diverse aktiviteter passes af en gruppe frivillige.
 
Se mere om huset på: Doktorhansenshus.dk
 
Klik på billederne i galleriet her under for at se dem i stor størrelse (kun pc)