Vandsjov og stille svømning i MAGION’s svømmehal

MAGION Svømmehal - PR-Foto

MAGION svømmehal introducerer fra februar et nyt fredagskoncept med opdelte åbningstider for både børn og voksne.

Den første fredag i måneden bliver den offentlige åbningstid i svømmehallen fremover delt i to. Fra kl. 17.00 er der fløjtet op til højt tempo og leg for børn, mens hastigheden og lyset dæmpes fra kl. 19.15, når de voksne inviteres til stille svømning frem til kl. 20.40 skriver MAGION i en pressemeddelelse.

Livredder i svømmehallen, Lene Grebdahl, har gået med idéen i noget tid og nu skal det prøves af.

  • Vi kan se, hvordan det nogle gange kan være svært at tilgodese både legende børn og banesvømmere en fredag aften. Derfor forsøger vi nu at dele åbningstiden op, så børnene får plads til at tumle. Så kan de voksne fra kl. 19.15 stresse af med dæmpet belysning og stille musik til banesvømningen.

Første gang åbningstiden deles bliver fredag den 4. februar. Til Vandsjov planlægger Lene og kollegerne forskellige vandaktiviteter til børnene. Det kan være organiserede aktiviteter eller spontane indslag forskelligt fra gang til gang. I dag må børnene oftest tage hensyn til banesvømmere og indskrænke legen, men til vandsjov vil de nyligt indkøbte SUP-boards og oppustelige kajakker kunne bruges på børnenes præmisser.

Stille svømningen bliver til gengæld helt på de voksnes præmisser med dæmpet belysning, stille musik og plads til uforstyrret banesvømning eller ophold i dampbadet eller varmtvandsbassinet.

Er man til bevægelse i vand, men ikke nødvendigvis banesvømning, tilbyder MAGION Svømmehal både vandgymnastik og Aqua Cross på andre dage. Vandgymnastik er sammensat af øvelser i vand med egen kropsvægt samt forskellige skumredskaber. Træningen foregår tirsdage kl. 11.00-12.00 og 13.15-14.00.  Aqua Cross er udviklet til svømmehallen ud fra principperne i Crossfit på landjorden. Der er øvelser både på land og i vand. Træningen foregår torsdage kl. 1615-17.00. Holdene kræver ingen tilmelding – du skal blot møde op og indløse billet eller klip til svømmehallen.