Jane og Brian modtager årets skulderklap 2021 i Vorbasse

Fra venstre ses prismodtagerne, Brian Madsen og Jane Langvad, samt afdelingsdirektør H.C. Christensen fra Sparekassen Kronjylland. - PR-Foto

Igen i år har Sparekassen Kronjylland sammen med borgerne i Vorbasse fundet en modtager til Årets Skulderklap. Prisen går i år til Jane Langvad og Brian Madsen.

– Jane og Brian har gjort sig fortjent til Årets Skulderklap, da de har været med til at sætte Vorbasse på landkortet på mange forskellige måder med deres initiativ og virkelyst, fortæller H.C. Christensen, der er afdelingsdirektør i Sparekassen Kronjylland i Vorbasse og sidder med i udvælgelseskomitéen for Årets Skulderklap i en pressemeddelelse.

Visionært og modigt par
Jane Langvad og Brian Madsen købte Vorbasse Kro i 1997 og har frem til salget i 2021 udviklet stedet til en veldreven og velfungerende kro med mange festarrangementer, ligesom de har stået i spidsen for en række koncerter i Vorbasse.

I indstillingen af parret til Årets Skulderklap bliver det ligeledes fremhævet, hvor stor betydning Jane og Brian har for Vorbasses udvikling med deres visionære ånd og mod.

– Generelt har Jane og Brian taget del i den lokale udvikling af Vorbasse. Eksempelvis har de været med i udviklingen af Vorbasse Fritidscenter, hvor Jane sad med i forretningsudvalget i en årrække og også var aktiv omkring etableringen af ungdomslokalerne i fritidscenteret kaldet ”Loftet”, fortæller H.C. Christensen om indstillingen.

Iværksætterånd smitter af
Jane Langvad og Brian Madsens drive og iværksætterånd har også smittet af på resten af Vorbasse by.

– De har arbejdet på få turister til Vorbasse både gennem Nebelgård og deres ferielejligheder. Samtidig har de været et stort aktiv for Vorbasse Marked, hvor Brian i mange år har stået i spidsen som formand for Vorbasse Grundejerforening, ligesom han og familien har brugt mange timer på Vorbasse Marked, fortæller H.C. Christensen.

Årets Skulderklap uddeles af Sparekassen Kronjylland sammen med borgerne i Vorbasse, der indstiller kandidater til prisen. Sparekassen er initiativtager til prisen, der er blevet uddelt siden 1998. Med titlen følger en miniatureudgave af skulpturen Spiren og en gavecheck på 5.000 kroner.