Årets medarbejder 2021 på OMME LIFT A/S

Fra venstre: Produktionschef Jesper Andersen, Alex Rasmussen og Administrerende Direktør Axel Thøgersen. - PR-Foto: OMME LIFT A/S

I 2021 blev OMME LIFT’s helt egen altmuligmand, Alex Rasmussen fra Grindsted, årets medarbejder.

Alex er årets medarbejder fordi han går til opgaverne med et smil og hans arbejde altid er 100 % i orden. Han er yderst fleksibel og er ikke bange for at prøve kræfter med nye opgaver. Derfor kan han også indgå i flere afdelinger efter behov; lige fra sandblæsning af emner til indkøring og afprøvning af endeligt produkt.

Han er vellidt og kendt af alle på fabrikken i Sdr. Omme, for sit altid gode humør og hjælpende hånd. Det er guld værd for OMMELIFT at have medarbejdere som Alex, der, med stort engagement, er medvirkende til at OMMELIFT også i fremtiden vil kunne levere kvalitetslifte til vores kunder skriver OMME LIFT A/S