Anni Matthiesen var fredag på opdagelse hos MK Produktion i Billund

Morten Kristensen, Anni Matthiesen og Mortens hustru Charlotte Milland, som også arbejder i virksomheden. - PR-Foto

Årets første virksomhedsbesøg bød for det lokale folketingsmedlem Anni Matthiesen (V) på et besøg hos maskinfabrikken MK Produktion i Billund. Under dagens besøg fik Anni Matthiesen (V) en rundvisning på virksomheden af ejer Morten Kristensen. Undervejs var der tid til at drøfte en række sager, som MK Produktion havde på hjerte.

På trods af coronaens greb i samfundet sidste år blev der alligevel mulighed for en række virksomhedsbesøg på tværs af forskellige brancher for Anni Matthiesen (V). Ifølge Anni er det nemlig særdeles vigtigt, at hun som folketingsmedlem følger både udfordringer og løsninger i dansk erhvervsliv tæt:

For mig er det afgørende, at jeg regelmæssigt tager ud og ser vores mange gode virksomheder i øjnene. Når vi laver lovgivning på Christiansborg skal det altid tage afsæt i virkeligheden og de mennesker og virksomheder, som lovgivningen vedrører. Det kræver, at vi er i tæt dialog med virksomhederne om både alt det, der virker, og alt det, der bestemt ikke gør. Derfor er jeg også meget taknemmelig for de mange virksomheder som MK Produktion, der i dag har inviteret mig indenfor”, siger Anni Matthiesen (V), der er formand for Folketingets erhvervsudvalg i en pressemeddelelse.

MK Produktion er en fantastisk spændende virksomhed, som for Morten startede i en stald på forældrenes gård og som en fritidsinteresse tilbage i 1998. I dag er der 15 mand ansat, og der er gang i en tilbygning på adressen i Billund. Her samler firmaet nu også den opskæringsdel, som p.t. stadig befinder sig hos forældrenes ejendom. De mange gode input fra dagens virksomhedsbesøg blev noteret og bringes med i mit arbejde på Christiansborg”, fortæller Anni Matthiesen (V).

MK Production, Maskinfabrik A/S blev stiftet i Bække i 2015. Selskabets formål er registreret om “Selskabets formål er at drive virksomhed med fremstilling af metalkonstruktioner og dermed beslægtede aktiviteter.”. Deres branche er ‘maskinforarbejdning’. Der arbejder 13 på deres arbejdsplads i Billund kommune. De har adresse på Kløvermarken i Billund.

Vi anvender cookies for at sikre at vi giver dig den bedst mulige oplevelse af vores website.
Hvis du vælger ikke at aktivere cookies, fungerer siden ikke optimalt, angiv dit valg til højre.

WeePie Cookie Allow cookie category settings icon

Cookie indstillinger

Nedenfor kan du vælge hvilke typer cookies du vil tillade fra hjemmesiden, klik på "Gem cookie indstillinger" for at angive dit valg.

Funktions cookiesSiden benytter funktions cookies, disse er nødvendige for at siden fungerer.

Analytiske cookiesSiden benytter analytiske cookies, således at vi kan analysere besøg, og optimere hjemmesiden.

Social mediaSiden benytter ikke social media cookies.

ReklameSiden benytter ikke reklame relaterede cookies.

AndreSiden benytter 3 part cookies, bla. til funktionalitet af siden, der bliver ikke gemt personlige informationer.

WeePie Cookie Allow close popup modal icon