LEGOLAND Billunds tre overnatningssteder er blevet Green Key certificeret

Tomas Buch Thøstensen - Hoteldirektør Hotel LEGOLAND Billund - PR-Foto

Hotel LEGOLAND®, LEGOLAND Holiday Village og LEGOLAND Castle Hotel er blevet Green Key certificeret efter flere års målrettet indsats.

Efter en langsigtet og målrettet indsats kan LEGOLAND® Billund glæde sig over, at alle parkens overnatningssteder får tildelt turismens mest udbredte miljømærke, Green Key. Green Key certificeringen giver de tre overnatningssteder mulighed for at kunne dokumentere et langvarigt og bæredygtigt fokus, og det bliver gæsternes garanti for en stor miljøindsats, der skal sikre gode oplevelser i bæredygtige rammer skriver LEGOLAND i en pressemeddelelse.

– Vi er enormt stolte af, at alle vores overnatningssteder er blevet Green Key certificeret. På tværs af vores tre overnatningssteder har vi arbejdet målrettet på at forbedre vores klima- og miljøbelastning, og det betaler sig nu med denne certificering, siger Thomas Buch Tøstesen, der er Hotel Director i LEGOLAND Billund.

Hos LEGOLAND Billund har arbejdet med de grønne tiltag stået på i mange år. Et godt eksempel er, at elforbruget på Hotel LEGOLAND fra 2015 til 2019 faldt med 11%, fordi belysningen løbende er blevet udskiftet til LED belysning, og fordi ventilations- og køleanlæg er blevet udskiftet med mere energieffektive anlæg.  

– Vi har arbejdet rigtig meget med energibesparende tiltag i mange år. Certificeringen er en del af et større og større fokus på bæredygtighed, klima og miljø i LEGOLAND generelt, og vi er rigtig glade for at kunne skabe større synlighed omkring vores arbejde med Green Key certificeringen på overnatningsstederne, siger Thomas Buch Tøstesen.

Arbejdet med grønne tiltag fortsætter
Selvom Green Key certificeringen er i hus, kommer medarbejderne på de tre overnatningssteder ikke til at læne sig tilbage. Green Key certifikatet stiller store krav til, at LEGOLAND Billund fremadrettet træffer endnu flere miljøbevidste og bæredygtige valg, og giver samtidig virksomhedenen struktureret og fokuseret tilgang til at kunne udføre dem.

– Som Green Key certificeret virksomhed forpligter vi os til de nye krav og retningslinjer, der følger med ordningen. Derfor er certifikatet også garant for, at vi i LEGOLAND Billund fortsat bliver ved med at udvikle os, og hæver barren for de grønne tiltag, vi arbejder målrettet hen mod, siger Thomas Buch Tøstesen. Han er stolt over mærkningen, og glæder sig over at kunne implementere endnu flere gode og grønne arbejdsprocesser i fremtiden.