Brødrene Højgaard er blevet æresmedlemmer i Gyttegård Golf Klub

Brødrene Rasmus og Nicolai Højgaard - PR-Foto: Gyttegård Golf Klub

Gyttegård Golf Klub har eksisteret i 47 år, og der har i al den tid kun været 1 æresmedlem, tidligere Lego ejer, Godtfred Kirk Christiansen.

Men bestyrelsen i Gyttegård har besluttet at det nu er tid til endnu et par æresmedlemmer. Derfor har klubben holdt et medlemsmøde på Hovborg Kro for at tildele Nicolai og Rasmus Højgård den hæder at blive æresmedlemmer i Gyttegård Golf Klub skriver klubben i en pressemeddelelse.

Baggrunden for hæderen er blandt andet de unikke resultater som Nicolai og Rasmus har opnået. Allerede som ungdomsspillere har de vundet danmarksmesterskabet både individuelt og som hold. Som senior har de været med til at vinde DM for hold og sølvmedaljer for hold ved EM. Og de har som hold været med til at være de første danskere der har vundet verdensmesterskabet i golf.

Som professionelle har de tilsammen vundet 4 europatur turneringer og de 2 sejre blev vundet af hver især med 1 uges mellemrum.

Formand Hans Bennetzen motiverede æresmedlemsskabet med følgende :

  • Man skal være en fornem repræsentant for de bedste værdier i golfsporten
  • Man er et forbillede for golfspillere for sit spil og sin indstilling til spillet
  • Man har sat Gyttegård Golf Klub i Billund Kommune på verdenskortet i kraft af unikke resultater i golf
  • Man ved sin indsats sætter varige spor i klubbens historie og udvikling.

En stor mundfuld for så unge spillere, men de har på alle parametre levet op til ovennævnte sagde formanden.

Nicolai og Rasmus var beæret og rigtig glade for påskyndelsen og sagde også, at de altid ville være Gyttegård drenge.  

Efter de mange klapsalver fra de tilstedeværende var der spørgsmål til Nicolai og Rasmus. Og spørgelysten var stor. Blandt andet var der mange der ville vide hvornår vi så dem på Ryder Cup holdet (Europa mod USA), om de troede de kunne blive nummer 1 på verdensranglisten i golf, hvornår de blev fast inventar på den amerikanske golftur og meget mere. Alle spørgsmålene blev forsøgt besvaret af Nicolai og Rasmus med god jysk beskedenhed.

Aftenen sluttede med autografskrivning til de unge golfspillere som var mødt op for at se deres idoler.