Landsby Bageren i Vorbasse skifter ejere pr. 1. februar

Foto: René Lind Gammelmark

Tina Fyhn og Jesper Larsen har solgt deres bagerforretning, Landsby Bageren i Vorbasse pr. 1. februar.

Parret har siden 1. maj 2000 drevet bagerforretningen i Vorbasse, og det har været en fantastisk tid skriver de på et facebook opslag.

Alting har en ende, og for Tina og Jespers vedkommende, har de bestemt at det er nu. 

Bageriet fortsætter med nye unge kræfter, for det er blevet solgt til Kanyarat og hendes mand. Kanyarat er udlært i bageriet os og har arbejdet hos Tina og Jesper siden hun blev udlært skriver Landsby Bageren på Facebook.


Kanyarat og hendes mand Tom har flere nye ideer, de har blandt andet på sigt tænkt sig at åbne mere op i butikken, så borgerne i Vorbasse og omegn igen kan købe brød og kager, også til eftermiddagskaffen.