Bjarke Nybo Jørgensen rykker videre til større klub

Foto: René Lind Gammelmark

GGIF spiller rykker videre til større klub

Grindsted GGIF’s 1.divisions håndbold herrer går ind til anden halvdel af sæsonen på en fjerdeplads, hvor de skal kæmpe med om de sjove pladser i tabellen. GGIF har for mange været en overraskelse og et godt bekendtskab i de to sæsoner, de har spillet i 1. division.

Det skaber en stor bevågenhed om holdet og dens trup. Sidste år medførte det, at vi måtte sende vores talentfulde venstrefløj Nikolaj Svalastog til SønderjyskE. I år er ingen undtagelse, da vi igen har æren af at sige på gensyn til en af vores bærende spillere i truppen. Vores hårdtskydende og duelstærke venstreback Bjarke Niels Nybo Jørgensen vil i den kommende sæson ikke være at finde på holdkortet, når vores herre går på banen skriver GGIF Håndbold i en pressemeddelelse.

Der har længe været opmærksomhed fra andre klubber på vores venstreback, og tiden er nu kommet til, at Bjarke skal prøve kræfter med en ny klub. Den nye klub kan ikke offentliggøres endnu, men vi kan meddele, at det er en ligaklub, Bjarke vil spille i fra næste sæson.

Vi vil i klubben komme til at savne vores målfarlige venstreback både på og udenfor banen. Han går altid ydmygt og professionelt til opgaven som håndboldspiller og er et samlingspunkt i omklædningsrummet. Bjarke selv kommer også til at huske tiden i GGIF som en god tid:

Jeg har været glad for min tid i Grindsted, hvor jeg har udviklet mig som spiller og person, men der opstod en mulighed for, at jeg kunne prøve mig af på et højere niveau, og det er tiden inde til.

Vi håber på at få Bjarke at se i Grindsted igen, om det er på banen, eller på tilskuerpladserne i hallen, må tiden vise. Det er ved at blive en tradition, at vi som klub kan sende vores spillere videre til større klubber, og det er vi stolte over. Vi har erfareret at ansvaret, der bliver givet til den enkelte, spiller i GGIF, samt udvikling af det håndboldfaglige i sparring med dygtige medspillere og et kompetent trænerteam, er en god opskrift for mange håndboldspillere i forsøget på at få mest muligt ud af sit talent.

Det er vores håb i klubben, at vi får udviklet flere spillere, der kan sendes videre til ligaklubber, samtidig med at holdets niveau hele tiden får lagt lag på, så præstationerne til træning og i kampe kan blive ved med at høre til i toppen af 1. division.