Det Flyvende Teaters bestyrelse har konstitueret sig

PR.Foto: DTF

Bestyrelsen består af 5 medlemmer med forskellige kompetencer indenfor kultur, scenekunst, dans, erhverv, det sociale, mm. Kent Sommer Mortensen, formand (Det Kgl. Teaters balletskole i Holstebro), Klara Lyskjær Noer (Gaarden, Billund), Brian Bruhn, kasserer (Herning Bibliotek), Michael Panayotis (Panayotis A/S, Vejle), Eva Hallgren, sekretær (tidl. socialrådgiver, Holstebro)

Bestyrelsen glædede sig over succesen med Det Flyvende Teaters første års eksistens (med mere end ti års erfaring i scenekunstverdenen med DOO performing arts group og Kunstpartiet projekt), med kulturaktiviteter i Billund, Trekantområdet, i det øvrige Danmark og i Europa, der allerede fra i år ser ud til en fordobling af økonomisk støtte og aktiviteter, altid af høj kunstnerisk kvalitet. Kunst, forestillinger, samfundsprojekter, til glæde for borgerne og med involvering af både voksne og unge.

Bestyrelsen vil påtage sig at arbejde i samarbejde med kommunerne i regionen for at give soliditet og et økonomisk fundament til det kunstneriske og organisatoriske crew, der i de senere år har investeret kraftigt i at nå og forfølge målene om at bringe kultur og skønhed til det danske samfund.

Teatergruppen er allerede nu i gang med at arbejde på adskillige nyskabelser i 2022 (Det Flyvende Teater lander i Billund Airport, Super Ole, Mågen, 7 Himle i Trekantområdet, Kunstbulancen, bl. a.), tak til den vigtige støtte af nationale fonde som Den Jyske Kunstfond, Augustinus Fonden, Statens Kunstfond og Trekantområdets Festuge, m. fl. skriver de i en pressemeddelelse.