Lukas Fienhage har skrevet kontrakt med GSK Liga til den kommende sæson

Lukas Fienhage - PR-Foto
Det store tyske talent Lukas Fienhage, kommer i den kommende sæson til at kører for GSK Liga, hvor han er kategoriseret om C-kører.
– Lukas er uden tvivl et stort talent, vi glæder os til at samarbejde med. Vi har længe holdt øje med Lukas, og i slutningen af 2021 sæsonen var han i Grindsted og træne, hvor han gjorde en rigtig fin figur. Hans kørestil passer fornuftigt til de danske baner, og vi er meget spændte på at se ham i aktion skriver GSK Liga i en pressemeddelelse.
 
Lukas har tidligere vundet VM i langbane speedway, men har gjort det klart at det er traditionel speedway han satser på.
Lukas udtaler:
Grindsted bliver min første danske klub, og jeg ser meget frem til den kommende sæson. I slutningen af 2021 var jeg i Grindsted og træne, det er en tricky bane & sjov bane der passer mig rigtig godt. Jeg ser meget fremtil at være en del af Grindsted, og køre i den danske speedway liga.
 
Til den kommende sæson, har jeg også skrevet kontrakt med den polske klub Pila. Jeg glæder mig til at møde jer alle sammen!