Liset fejrer 10 år med LE Fysioterapi

Liset Daniel Egsgaard - Foto: René Lind Gammelmark

I 2008 blev Liset Daniel Egsgaard uddannet fysioterapeut i Esbjerg

Liset boede på det tidpunkt i Hejnsvig sammen med hendes mand Michael og Hun arbejdede som fysioterapeut for Billund Kommune, hvorefter hun kom ud i et vikariat på en klinik i Ølgod. For at være på klinikken i Ølgod, skulle jeg have et CVR-nummer, og så lå det ligesom til højrebenet at starte op som selvstændig da vikariatet var slut fortæller hun.  Så i 2012 startede hun LE Fysioterapi op hjemme i kælderen på Torvegade i Hejnsvig. I Januar 2012 havde Liset sin første holdtræning i Hejnsvig.

Liset Daniel Egsgaard – Foto: René Lind Gammelmark

Fra Hejnsvig til Sdr.Omme
I 2014 var Liset startet op med at være nogle formiddage på Lægehuset i Sdr.Omme hvor hun havde et lokale hvor hun gav behandling til klienterne, samtidig med at hun havde klinikken i Hejnsvig.  I sommeren 2015 flyttede Liset og familien så til Grindsted hvor de havde købt hus på Nymarksvej. Samtidig med lukkede hun klinikken i Hejnsvig for at være fuldtid i Sdr.Omme. Hendes klienter kommer typisk fra Hejnsvig, Grindsted og Sdr.Omme området.

Født og opvokset i Stakroge
Liset Daniel Egsgaard er født og opvokset i Stakroge, kun 7 km fra Sdr.Omme, derfor kendte hun jo mange af de mennesker der kom på Lægehuset i Sdr.Omme.

Den 18. januar 2021 åbnede Liset Daniel Egsgaard klinikken i det gamle stationsbygning på Stadion Allé. Hun flyttede fra Lægehuset for at få mere plads. Blandt andet er der nu plads til holdtræning i egne lokaler.

Der er blevet lavet en hel del renoveringsarbejde i lokalerne, en del af det har de selv klaret, med hjælp fra forskellige håndværkere, men Liset’s mand Michael er en rigtig handyman, og parret nyder at lave renoveringen sammen. 

I øjeblikket er de i gang med en stor renovering af et lokale, der for den helt store overhaling. Når de er færdige med det mener Liset at der sikkert er noget andet de skal i gang med at ordne, for vi har masser af planer.

Foto: René Lind Gammelmark

Mulighed for flere behandlere
I det lokale der er ved at blive renoveret, kan der faktisk godt blive plads til en fysioterapeut, en ergoterapeut, en fodterapeut eller lignende fortæller Liset.

Familien
Ud over Liset og Michael tælle familien tre drenge i alderen, 11 , 9 og 4 år. Drengene er også med når der bliver arbejdet på renovering af den gamle stationsbygning – de går op og leger på skolens legeplads.

Foto: René Lind Gammelmark