LEGOLAND® besøger smilets by for at bygge farvestrålende LEGO® modeller

PR-Foto: LEGOLAND

I weekenden den 29. – 30. januar kommer LEGOLAND® til Aarhus og inviterer alle byggeglade børn og voksne til at kigge forbi Officerspladsen mellem ARoS og Ridehuset for at bygge med

Lørdag den 29. januar fra kl. 10.00-17.00 og søndag den 30. januar fra kl. 10.00-16.00 står LEGOLAND® klar til at bygge kreative LEGO® modeller på Officerspladsen i Aarhus sammen med de aarhusianske børnefamilier. I december besøgte de Odense, og nu er det aarhusianernes tur til at slå kreativiteten løs og bygge seje modeller med klodser i alle regnbuens farver.

PR-Foto: LEGOLAND

Gæsterne skal nemlig lade deres LEGO modeller inspirere af Olafur Eliassons spektakulære panoramakunstværk ”Your Rainbow Panorama”, som de også kommer til at have udsyn til fra Officerspladsen.

– Vi glæder os helt vildt til at bygge farvestrålende LEGO modeller i Aarhus. Aktiviteten er for både store og små, så vi håber, at rigtig mange har lyst til at kigge forbi og bygge sammen med os. Den flotteste LEGO model bliver udstillet i LEGOLAND Gallery, som er en af de otte nye LEGO byggeattraktioner, vi åbner i LEGOLAND i år, siger Kasper Tangsig, der er pressechef i LEGOLAND.

Efter weekenden vil der blive udvalgt én LEGO model, som skal udstilles i LEGOLAND, og den, der har bygget modellen, vinder samtidig billetter til LEGOLAND, hvor modellen kan opleves sammen med mange andre inspirerende LEGO modeller.

I løbet af weekenden er der også mulighed for at deltage i konkurrencer, hvor man kan vinde fede LEGO præmier – og derudover kan man være heldig at hilse på LEGOLAND prinsessen.

PR-Foto: LEGOLAND


Nye byggeoplevelser i LEGOLAND®

Det er ikke kun Aarhus, der får glæde af LEGO® byg i 2022 – det bliver nemlig et år fyldt med nye byggeoplevelser i LEGOLAND®, hvor intet mindre end otte nye LEGO byggeattraktioner åbner.  

– Det bliver virkelig stort at åbne vores nye byggeoplevelser i LEGOLAND i år, så det er bare ekstra fedt, at vi kan få lov til at bruge ventetiden på at komme ud og bygge med vores gæster, mens LEGOLAND er lukket. Og så håber vi selvfølgelig, at de vil komme til LEGOLAND og bygge videre med os til april, når vi slår dørene op til en ny sæson med mere end 10 millioner nye LEGO klodser, siger Kasper Tangsig.

Der vil være spritdispensere ved byggeaktiviteten i Aarhus, og alle LEGO byggere opfordres til at spritte hænder løbende.