Fine salgstal hos Home i Grindsted er gode nyheder for Motorik- og Kampsportscenter

Rikke Kirkegaard fra GGIF Gymnastik, Jan Poulsen fra Home og Centerleder Henrik Steen-Andersen med gavebeviset - PR-Foto

Home Grindsted donerede fra 1. august og frem til udgangen af 2021 500 kr. pr. hussalg til opførelsen af byens nye motorik- og kampsportscenter ved MAGION. Resultatet er 25.000 kr. i støtte til projektet.

Byggeriet af det nye motorik- og kampsportscenter skal stå færdigt med udgangen af 2022 og indsamlingen til byggeriet fortsætter i hele byggeperioden skriver MAGION i en pressemeddelelse.

Når byggeriet er færdigt vil der stå fantastiske rammer klar til gymnaster, boksere og taekwondokæmpere. Derudover vil centeret rumme et udfordrende motorik-område som skoler, dagtilbud og børnefamilier vil få gavn af.

Tilbage i august tilbød Home i Grindsted at donere 500 kr. pr. hussalg til projektet ind til udgangen af 2021. Det flotte tilbud har nu resulteret i hele 25.000 kr. i støtte som blev overdraget af Jan Poulsen fra Home i Grindsted til projektet repræsenteret ved Rikke Kirkegaard fra GGIF Gymnastik og centerleder i MAGION Henrik Steen-Andersen.

”Vi er meget glade for, at vores arbejde i form af fine salgstal kan komme det lokale foreningsliv til gode i form af støtte til nye fantastiske rammer”, fortæller Jan Poulsen, partner i Home i Grindsted.

Også i foreningslivet er der glæde over bidraget.

”Foreningslivet har ventet længe på en opgradering af faciliteterne til gymnastik og kampsport, så vi er taknemmelige for hvert bidrag, der kan bringe os tættere på målet”, siger Rikke Kirkegaard fra GGIF Gymnastik.

”Vi fortsætter med at samle midler ind i foråret med nye initiativer. Der arbejdes også på at invitere borgerne over til en rundvisning på byggepladsen, når konturerne af projektet kan aflæses. Vi håber, at den flotte opbakning som Home i Grindsted og flere andre virksomheder har udvist, smitter af på lysten til at bidrage til projektet”, supplerer Henrik Steen-Andersen.

Tidligere har REMA 1000 doneret 60.000 kr. til projektet og Henrik Steen-Andersen fortæller, at der er flere flotte bidrag på vej fra lokale virksomheder.