MAGION med nyt fredagskoncept i svømmehallen

PR-Foto: MAGION

Fredag den 4. februar begynder et forsøg med opdelte tider i åbningstiden fredag aften. To timer reserveret til børneaktiviteter og 2 timer til stille banesvømning og afslapning.

Livredder Lene Grebdahl glæder sig til at byde børnene indenfor fra kl. 17 til 19 med vandaktiviteter målrettet børn. I svømmehallen er Lene i gang med at samle bolde, paddelboards og mange flere remedier involveret i de aktiviteter, som er planlagt til årets første vandsjov for børn fra 8 år. Ungerne kan glæde sig til konkurrencer, lege og forskellige stationer med spring og rutsjeture. Indholdet af aftenen vil variere fra gang til gang og er afhængigt af deltagerantallet.   

De voksne svømmegæster kan se frem til en roligere aften med plads til banesvømning og afslapning fra kl. 19.15 og frem til kl. 21. Svømmehallens wellness faciliteter som varmvandsbassin, dampbad og sauna er åbne og banesvømning kan foregå uforstyrret af spring fra vipper og vildfarne paddelboards. Der tilstræbes at skabe en stemningsfuld aften med afdæmpet belysning og hygge.

Entrébilletten er uændret fra almindelig offentlig åbningstid. Vandsjov og stillesvømning er planlagt til første fredag i hver måned frem til sommerferien skriver MAGION i en pressemeddelelse.

 

 

 

Tilbuddet gælder indtil den 13. februar 2022