KANDIS kommer til Grindsted

Kandis - PR-Foto

Grindsted Musikforening og MAGION inviterer til et brag af en fest, når vi har Danmarks mest populære danseorkester på programmet – nemlig KANDIS.

Det sker lørdag d. 27. august og vi kan godt love, at det bliver et brag af en fest. Arrangementet begynder kl. 19.00, hvor der vil være mulighed for at få noget lækkert til maven, da MAGION laver en dejlig buffet. Under middagen spiller en professionel disc-jockey skriver Grindsted Musikforening i en pressemeddelelse.

Kl. 21.00 går Kandis så på scenen, og de spiller hele 3 gange 60 minutter. Og det bliver så non-stop da disc-jockeyen spiler i KANDIS’ pauser. Kl. 01.00 er festen så slut – så det er hele 6 timers topprofessionel underholdning der venter gæsterne.

KANDIS er i 2022 mere aktuelle end nogensinde før. I løbet af efteråret 2021 har KANDIS haft premiere på deres biograffilm ”Kandis for Livet”, som har fået fantastiske 5-stjernede anmeldelser overalt i den skrevne danske presse og med over 70 solgte sale i de danske biografer, er filmen en kæmpe succes og en stor oplevelse for den store fanskare, som følger KANDIS. Det har ligeledes givet KANDIS mange gange landsdækkende TV-optræden på både DR TV og TV2 i 2021, hvor de har optrådt med bl.a. soundtracket fra filmen og nogle af deres mange andre store hits. Og den kommende lørdag – d. 5. februar – viser DR 1 filmen ”Kandis for livet”.

Derfor kan man roligt sige, at KANDIS lever op til deres motto om at ”være rejsende i livsglæde”. Så pas på for KANDIS’ musik og smittende livsglæde er noget man kan blive musikalsk afhængig af, fest og glæde bliver man heldigvis aldrig træt af og det er KANDIS den bedste musikalske garant for.

Vi er fra Grindsted Musikforening og Magions side meget glade for, at det er lykkedes at få KANDIS med Johnny Hansen i front til Grindsted. Og da det så lige falder sammen med den weekend hvor Grindsted Festuge begynder, det gør det bare endnu bedre. Man kan vist roligt fastslå, at Festugen bliver sparket i gang med et brag.

Billetsalget begynder lørdag d. 5. februar kl. 12.00 og det sker på MAGION.dk samt vil det også være muligt at købe billetter i MAGION.