Gratis workshop onsdag den 16. februar 2022 – Grindsted – den grønne hovedstad

PR-Foto: Grindsted - den grønne hovedstad

Onsdag den 16. Februar  fra kl. 13 til 16 afholder Grindsted – den grønne hovedstad gratis workshop med upcycling af denim til seje badges.

Der bliver mulighed for at være kreativ med pailetter, nitter og gammelt denim når designer Heidi Ahtola lægger vejen forbi Vesterbrogade 5 i Grindsted og afholder workshop. Her klæder hun deltagerne på med indsigt og værktøjer, så de kan arbejde selvstændigt med design og håndarbejdet.

Workshoppen varer i 3 timer og Heidi Ahtola har alle redskaber med og er klar til at hjælpe med at designe seje badges som kan sættes på tøjet eller skoletasken. Der vil blive limet, malet, flettet og syet i al slags denim.

Heidi Ahtola er designuddannet fra Designskolen i Kolding og har udgivet bogen ‘Design med kant.’ Hun arbejder til dagligt med kreativitet og design.

Det eneste deltagerne selv skal medbringe er gammelt denim (skjorte, bukser, nederdel), som må syes om og lysten til at lave nogle seje badges. Har man ikke et par gamle jeans, der er klar til at blive klippet op, har foreningen lidt ekstra på lager.

Tilmelding skal ske på info@dengronnehovedstad.dk senest mandag den 14. februar. Begrænset antal pladser. Workshoppen er for de 7-14 årige med eller uden voksen.

Projektet er støttet af udviklingsstrategien for Grindsted Bymidte -Viljen til at handle skriver Grindsted – den grønne hovedstad i en pressemeddelelse.