Ugens Film i Grindsted Kino – uge 7/2022

Ugens FilmFoto: René Lind Gammelmark

I uge 7 (Vinterferien) viser Grindsted Kino nedenstående film, så kom i biografen og få nogle hyggelige timer.

Syng 2 – Vises fra den 14. til og med den 20. februar

Det lykkedes for Buster Moon at forvandle en flok håbefulde talenter til et succesfuldt musicalteam, der fejrer store triumfer på scenen i deres hjemby. Men nu drømmer han om at tage skridtet fuldt ud og overføre succesen til Redshore City.

PR-Foto

Robotbror – Vises fra den 14. til og med den 20. februar

‘Robotbror’ foregår i en nær fremtid, hvor klimaproblemerne er løst, og alle børn har deres egne menneskelignende robotter, der følger dem rundt som personlige assistenter. 11-årige Alberte har desværre en virkelig forældet én af slagsen, som mest af alt ligner en forvokset bamse. Og hun mobbes i skolen af samme grund. Men hendes popularitet vender, da hun i fødselsdagsgave får den nyeste humanoid-model på markedet. Albertes nye robot hedder Konrad, og han ligner faktisk 1:1 et menneskebarn. Efterhånden begynder Alberte at føle en ægte forbindelse til Konrad – men kan man overhovedet være venner med en robot?

PR-Foto

Vildmænd – Vises fra den 14. til og med den 16. februar 

I den danske komedie ‘Vildmænd’ er Martin skredet fra familien og sit faste arbejde.Turen er gået til Norge, hvor han nu lever i fjeldene mutters alene og vil leve i ét med naturen. Bevæbnet med bue og pil samt en  pelsdragt af dimensioner forsøger Martin at befinde sig så langt fra civilisationen som muligt. Men alt ændrer sig, da hashsmugleren Musa dukker op, skadet efter et biluheld og på flugt fra sine rivaler. Martin og Musa må nu se sig jagtet af politi, forbrydere og Martins kone.

PR-Foto

Du som er i himlen –  Vises fra den 17.februar og fortsætter i den følgende uge.

Et døgn forandrer den 14-årige Lises liv for altid. Hun er den ældste i en søskendeflok og skal som den første i familien i skole, fuld af håb og tro på livet. Men da hendes mor går i fødsel, viser det sig hurtigt, at noget er galt. Som natten trænger sig på og fødslen intensiveres, må Lise forberede sig på, at den dag, der startede i barndom, kan slutte med, at hun bliver kvinden i huset.

PR-Foto