Der er ledige pladser til Røde Kors’ gratis foredrag med Klaus Bundgård Povlsen

Onsdag den 23. februar kommer Klaus Bundgård Povlsen  og holder foredraget “Dig og mig og magthaverne” Det sker kl. 19.00 på Mødestedet, Nygade 29, og tilmeldingsfristen er udsat til på mandag kl 12 skriver Røde Kors i en pressemeddelelse. Tilmelding skal ske pr. sms til 4411 9738 eller mail:  anne.eriksen41@gmail.com

TV Avisens Klaus Bundgård Povlsen har en omfattende erfaring som politisk journalist og TV-mand samt som en lun, skarp og sikker ordstyrer for debatter og arrangementer over hele Danmark.

Han er kendt fra DR som vært gennem 20 år på en stribe programmer. Altid med et glimt i øjet og en hurtig replik.

Klaus Bundgård Povlsen serverer eftertanke og gode grin med en rask tur gennem det politiske TV-landskab. Et landskab, hvor vi næsten alle sammen stemmer på valgdagen, men ikke stoler på politikerne resten af året! Kan vi få en dansk Trump? Har vi de politikere, vi fortjener? Og bliver politikerne behandlet efter fortjeneste?

Han har haft politikerne tæt inde på livet siden 1990’erne og giver med en stribe eksempler – de fleste morsomme – sit bud på, hvorfor vi og politikerne har det, som vi har det med hinanden. Og hvorfor medierne behandler politikerne, som de gør. Han stiller også spørgsmålet: Hvordan kan vi hver især få mere ud af politikerne, pressen og hinanden? Et foredrag der underholder og gør klog.