DM i Teqball blev afholdt i Grindsted lørdag den 19. februar 2022

Foto: Privatfoto

Grindsted blev sat på landkortet da GGIF Fodbold var arrangør for DM i Teqball. Det blev afholdt lørdag den 19. februar 2022 i MAGION.

Teqball er en forholdsvis ny gren inden for fodbold. Kort fortalt så spiller man på et udvidet bordtennis bord, men bare med en fodbold. Her har man maks. tre berøringer når bolden skal returneres til modstanderen.  Der spilles bedst af 3. sæt hvor man spiller til 12 point pr. sæt.

Dette arrangement er et udskudt DM fra 2021, men corona har gjort at det først er blevet afholdt nu.

Det er første gang er der afholdes et stævne for U18, som vidste sig at blive en succes. Samtidig blev der spillet femte og hermed sidste afdeling af den danske Teqball liga i +18. Her er stillingerne blevet lagt sammen, så der kunne findes de tre bedste danskere i +18 rækken,

Mathias Vips som var med til at arrangere dagen udtaler sig “Det er en fornøjelse at se hvordan man med frivillige kræfter kan arrangere en fed dag for deltagere der kommer fra hele landet. Samtidig er jeg utrolig taknemmelig over vores omgivelserne vi har at spille i, som gjorde det muligt at skabe en god stemning sammen med publikummet” skriver Mathias Vips i en pressemeddelelse.

Stillingerne fra dagen:

+18
1. Plads = Brian Mengel “Brizze”
2. Plads = Kim Elgaard
3. Plads = Mathias “Vips” Jeppesen

U18 A finale
1. Plads = Magnus Madsen
2. Plads = Gustav Sejrup
3. Plads = Tobias Jervelund

U18 B finale
1. Plads = Isabella Hall
2. Plads = Elias Lyseen
3. Plads Jonas Østergaard

Dagens detalje
Saxe Paarup-Clausen

Dagens comeback
Isabella Hall

 

Foto: Privatfoto

Foto: Privatfoto

Foto: Privatfoto

Foto: Privatfoto

Klik herunder for at se videoen