Sherif Haps har haft 20 millioner visninger på YouTube – det er da helt vildt !

Guffe og Sherif Haps - Foto: René Lind Gammelmark

I denne weekend har Sherif Haps (med det borgerlige navn Erik Serup Hansen) slået rekord på YouTube. Hans YouTube kanal har nemlig nået 20 millioner afspilinger, det er helt vildt. Den 22. november havde vi her på Netavisen Grindsted en historie om at Sherif Haps nu havde haft 10 millioner visninger på Youtube.

Erik Serup Hansen startede med Sherif Haps for godt 20 år siden. Han tager ud og optræder med dukken Guffe, der er vild med hullerne i vaniljekranse. I Februar 2019 startede han op med at lægge videoer op på YouTube. Efter 14 måneder var videoerne blevet spillet over 5 millioner gange…. men det går bare stærkt for nu her i februar 2022 er antallet af afspilninger nemlig rundet de 20 millioner.

Klik her for at se YouTube kanalen med de rigtig mange videoer